“Mammu, neuztraucies”, zēns nomira slimnīcā pēc lēkšanas pa dīvānu

Viņa pagrieza savu dēlu un ieraudzīja asinis uz viņa sejas, viņa lūpas bija zilas un sasprēgājušas. “Es ņēmu viņa rokas, vēlējos tās salikt kopā, bet nevarēju – tās bija sastingušas.” Pēc mātes teiktā, Antons tajā brīdī bija pilnīgi auksts. Sieviete viņu iznesa koridorā un sāka saukt pēc palīdzības, ziņo “Комсомольская правда”.

Ārsti atskrēja uz skaļajiem kliedzieniem, izraidīja māti no palātas un sāka reanimācijas darbus. Viņi noguldīja bērnu uz grīdas un sāka veikt mākslīgo elpināšanu. Pēc brīža ārsts piefiksēja zēna nāvi, kas iestājusies pulksten 7:15. Pēc Svetlanas domām, viņas dēlu varēja glābt, ja ārsti būtu pareizi diagnosticējuši viņa stāvokli. Sieviete apgalvo, ka ārsti pat nepiedāvāja veikt autopsiju.

LASI VĒL: Viņa nogalināja draudzenes meitu; bērna mātes rīcība bija ļoti spēcīga

Uz doto brīdi Svetlanas rokās ir tikai viņas bērna nāves apliecība. Kā nāves cēlonis ir norādīts – traumatiska galvas smadzeņu tūska. Sieviete nesaprot, kāpēc miršanas apliecībā norādīts vēlāks miršanas laiks, jo bezpalīdzīgā stāvoklī māte Antonu atradusi agrāk. Pašlaik par notikušā faktu (nāves izraisīšana nolaidības dēļ) ir ierosināta krimināllieta. Slimnīcas galvenā ārste Jeļena Averina atteicās komentēt situāciju, jo izmeklēšana vēl turpinoties. Pārbaudi veic arī Sevastopoles Veselības departaments un obligātās medicīniskās apdrošināšanas teritoriālais fonds.

avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Jūs idioti, vismaz kādreiz, pārlasat to stulbumu, ko pārpublicējat…

    “Sieviete viņu iznesa koridorā un sāka saukt pēc palīdzības, ziņo “Комсомольская правда”.

    Ārsti atskrēja uz skaļajiem kliedzieniem, izraidīja māti no palātas”

  • […] LASI VĒL: “Mammu, neuztraucies”, zēns nomira slimnīcā pēc lēkšanas pa dīvānu […]

Pievienot komentāru