Ir noskaidrotas 4 visiedarbīgākās diētas – 7 dienu laikā atbrīvojies no 10 kg!

 

Lielākā daļa nedēļai paredzēto diētu palīdz atbrīvoties vien no pāris kilogramiem liekā svara. Taču ir diētas, kuras šo septiņu dienu laikā palīdzēs atbrīvoties no desmit un vairāk kilogramiem! Lasiet mūsu rakstu un uzziniet, kā septiņu dienu laikā atbrīvoties no 10 kg!

LASI VĒL: Biešu diēta. Kā bietes man palīdzēja atbrīvoties no 5 liekiem kilogramiem

Mēs šodien esam apkopojuši pāris ļoti iedarbīgas diētas, ar kuru palīdzību bez jebkādām grūtībām izdosies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Jums atliek vien veikt izvēli un izmēģināt kādu no piedāvātajām diētām.

Kefīra diēta

Kefīra diētas laikā diennaktī jāizdzer vismaz pusotrs litrs kefīra. Neskaitot kefīru, obligāti jāpieturas šādai ēdienkartei. Pirmā diena – 100 g rīsu; otrā diena – 100 g tvaicētas tītara gaļas; trešā diena – 150 g vārītas liellopu gaļas; ceturtā diena –  100 g laša vai tunča; piektā diena –  100 g augļu; sestā diena –  jogurts; septītā diena – ābols.

Šīs diētas dēļ jūs ne tikai atbrīvosieties no liekā svara, bet arī uzlabosiet vielmaiņu, attīrīsiet organismu, samazināsiet nervozitāti, paaugstināsiet imunitāti. Taču atcerieties – ja jums ir jebkādas vēdera problēmas vai tā saslimšanas, diētu nedrīkst ievērot.

Iedarbīgās diētas: 7 dienu laikā par 10 kg mazāk! Šķir nākošo lapu un uzzināsi visas 4 diētas

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru