Ir noskaidrotas 4 visiedarbīgākās diētas – 7 dienu laikā atbrīvojies no 10 kg!

Lasi vēl: AUZU PĀRSLU DIĒTA: nedēļas laikā zaudē 4 kilogramus

Griķu diēta

Šī diēta iekļaujama mono diētu sarakstā, proti, visas nedēļas garumā jums būs jāēd viens un tas pats produkts, kas šajā gadījumā ir griķi. Ja izvēlēsieties ieturēt griķu diētu, pats svarīgākais ir mācēt to pareizi pagatavot. Vakarā aplejiet griķus ar verdošu ūdeni, bet jau no rīta baudiet ēdienu. Nekādā gadījumā griķiem klāt nedrīkst likt ne sāli, ne cukuru, ne sviestu un nekādas citas garšvielas. Griķi paši par sevi tiek uzskatīti par ļoti veselīgu produktu. Tajos ir daudz vitamīnu un mikroelementu, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu veselību. Tiem, kam ir dažādas alerģijas un/vai gastrīts, neiesakām izmēģināt šo diētu.

Medicīniskās diētas iedarbība

Šo diētu var pieskaitīt pie vienas no visnežēlīgākajām, jo tās ieturēšanas laikā nākas smagi badoties, tādēļ bieži vien cilvēki vienkārši ‘noraujas no ķēdes’. Diētas ietvaros mijās dienas, kad ir jābadojas, ar dienām, kurās drīkst lietot noteiktu ēdienu noteiktos daudzumos.

Pirmā diena  – tīrs ūdens (1 litrs); otrā diena  – piens (1 litrs); trešā diena – ūdens (1 litrs); ceturtā diena – svaigi dārzeņi (1 litrs) un tīrs ūdens (1/2 litrs); piektā diena – piens (1 litrs); sestā diena – brokastīs vārīta ola un tēja bez cukura, pusdienās vārīta gaļa bez sāls un garšvielām, vakariņās ābols; septītā diena  – brokastīs tēja bez cukura, pusdienās pusglāze kefīra un biezpiens (100 g), vakariņāš  – tasīte tējas bez cukura.

Ar šādas diētas palīdzību svars sāks zust teju tūlīt. Šīs diētas lielākais mīnuss ir tāds, ka to pārciest ir ļoti grūti. Tā nav ieteicama nevienam, kam ir jebkāda veida saslimšanas, turklāt pēc šīs diētas ieturēšanas svars mēdz atgriezties atpakaļ.

Lasi vēl: Kādēļ kanēli noteikti jāiekļauj diētā? Tam ir vairāki iemesli!

Vieglā diēta

Šī diēta no pārējām atšķiras ar savu vienkāršību. Tā būs lieliski piemērota tiem, kam rodas sarežģījumi ievērot striktas un bargas diētas. Šīs diētas pamatā ir sīpolu zupa. To gatavo no dārzeņiem, ūdens un nekādā gadījumā netiek liktas klāt nekādas garšvielas. Zupu nepieciešams ēst visas dienas garumā, klāt lietojot svaigus dārzeņus.

Kā lai pagatavo šo brīnumaino zupu? Ņemiet sešus sīpolus uz diviem litriem ūdens, seleriju (varat ņemt selerijas vietā arī pētersīļus), nelielu galviņkāpostu, divus lielus tomātus un divas paprikas. Visus dārzeņus sagrieziet kubiciņos un iemetiet tos aukstā ūdenī. Līdzko dārzeņu buljons būs gatavs, to atdzesē un tikai tad lieto uzturā. Tiek uzskatīts, ka šī diēta ir ļoti veselīga. Taču daudziem šīs diētas rezultātā var rasties gremošanas trakta darbības problēmas, tādēļ noteikti konsultējieties ar savu ārstu pirms nolemjat to ievērot.

Novēlam sasniegt vēlamo un vienmēr justies lieliski! Atcerieties, ka labas diētas pamatā nepieciešams  turēt sevi ‘grožos’ un ievērot aktīvu dzīvesveidu – tad rezultāti runās paši par sevi!

Avots: xvatit.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru