Biešu diēta. Kā bietes man palīdzēja atbrīvoties no 5 liekiem kilogramiem

Gribat atbrīvoties no liekiem kilogramiem? Sāciet ēst bietes. Tās ir pieejamas visu gadu un palīdzēs jums ātri notievēt. Šī dārzeņa popularitāte starp tievētājiem ir absolūti pamatota: dārzenis pieejams visu laiku, nopirkt to var pat piemājas veikaliņā par dažiem centiem, bet pats galvenais – biešu diēta ļauj ļoti viegli, ātri un efektīvi notievēt.

Iekļaujot šo vienkāršo produktu savā ikdienas ēdienkartē tikai uz nedēļu, tu atbrīvos no liekiem kilogramiem, nostiprināsi imunitāti un normalizēsi gremošanas sistēmas darbību.

Nav noslēpums, ka gandrīz katra diēta liek ievērot arī noteiktu dzeršanas režīmu – tiek rekomendēts diennaktī izdzert 6-7 glāzes tīra ūdens. Bietes var gan vārīt, cept, sautēt, gatavot no tām diētisku un vērtīgu sulu. Termiskai apstrādei nav nekādas nelabvēlīgas ietekmes uz dārzenī sastopamajām noderīgajām vielām, tomēr tieši vārītas bietes ir visvieglāk sagremot un ir pašas garšīgākās.

Šī nedēļas diēta atšķiras ar ļoti sabalansētu uzturu. Neskaitot bietes, drīkst ēst arī liesu gaļu, putna gaļu, skābpiena produktus, dārzeņus (neskaitot kartupeļus), augļus (labāk atturēties no banāniem un vīnogām). Biešu salātu pagatavošanai var izmantot kāpostus, burkānus, tomātus, selerijas, riekstus, plūmes, rozīnes, un kā piedevu augu eļļu.

Pirmā diena

  • Brokastis: vārīti rīsi un biešu salāti
  • Pusdienas: liesa, tvaicēta zivs un vārītas bietes šķēlītes
  • Vakariņas: vinegrets

Otrā diena

  • Brokastis: tvaicēta omlete ar biešu, burkānu salātiem
  • Pusdienas: vārīta vistas fileja ar biešu ikriem
  • Vakariņas: dārzeņu ragū ar bieti

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru