Iekļaujiet savā ikdienas ēdienkartē šos 10 produktus, un jūs uz visiem laikiem varēsiet aizmirst par slimībām!

Lielākā daļa produktu, kuri ietilpst mūsu ērdienkartē, labākajā gadījumā mūsu organismam nesniedz nekādu labumu. Baltmaize no rafinētiem miltiem, tehnoloģiski apstrādāti produkti, liels cukura un transtauku daudzums – tāds ēdiens izraisa veselības problēmas, izjauc hormonālo līdzsvaru un noved pie liekā svara uzkrāšanās.

LASI VĒL: Ko jāēd pēc sešiem, lai novājētu? Ēdot pareizi, aizmirsti par lieko svaru!

Jūsu ikdienas ēdienkartē ir jābūt produktiem, kuri satur šķiedrvielas, vitamīnus, minerālus un antioksidantus. Veselīga un viegli uzsūcama barība palīdzēs jums aizmirst par 90 % slimībām! Lūk, kādi produkti jums ikdienā ir jālieto:

1. Zaļā tēja

Šis veselīgais dzēriens tonizējoši ietekmē visas organisma sistēmas. Tas samazina cukura līmeni asinīs, aizsargā anas no toksīniem un stiprina imunitāti. Zaļā tēja ir noderīga arī ādai, kuņģa-zarnu traktam un nervu sistēmai, tā ir spēcīgs antioksidants un tiek izmantota onkoloģisko saslimšanu profilaksei. Turklāt vairāki pētījumi apstiprina zaļās tējas lietderīgumu notievēšanā.

2. Mandeles

Mandelēs atrodami B un E grupas vitamīni, kurus iesaka lietot urolitiāzes saslimšanas gadījumā, jo tā veicina smilšu izvadi no nierēm. Tāpat šis produkts normalizē aknu un liesas darbību, attīra asinis un tām piemīt pretkrampju īpašības. Tās uzlabo atmiņu un palīdz bezmiega gadījumos. Antioksidanti, kuri ietilpst mandeļu sastāvā, uzlabo matu un ādas stāvokli.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kādi produkti ir jālieto, lai varētu aizmirst par slimībām. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru