Vismelīgākās zodiaka zīmes! Kuras zīmes ir saraksta līderos?!

Diez vai uz šīs pasaules atradīsies kāds, kurš nekad nebūtu melojis. Mēs melojam citiem un paši sev, dažreiz tas ir mēģinājums noslēpt savas patiesās jūtas un izlikties labākiem, kādi mēs patiesībā esam, dažreiz tie ir “glābējmeli”, kas radīti, lai saglabātu otra cilvēka godu un neievainotu tuvāko. Bet daži cilvēki ir vienkārši patoloģiski meļi. Šis horoskops palīdzēs jums noteikt, kurš no jūsu apkārtnes melo un kā viņš to slēpj.

7. vieta: Zivis

Zivīm nav tieksme melot. Tie ir ļoti laipni un līdzjūtīgi cilvēki: vajag viņiem vien pamanīt jūsu norūpējušos skatu vai skumjas acīs, un viņu uzreiz atnāks jūs mierināt. Zivis ir pārāk jūtīgi un augstsirdīgi, lai nolaistos līdz apmānam. Ja viņiem nākas sacīt ko tādu, kas nav taisnība, tad viņi to dara, lai neievainotu sarunu biedru, noslēptu no viņa sāpīgo patiesību. Bet Zivīm ir arī otra puse. Ja viņi kaut ko ļoti gribēs, tad izdarīs visu, lai to iegūtu. Tā kā ievainojamās Zivis nemāk iet uz priekšu, tad takā nāk viltība: viņi “spiedīs” uz žēlumu, manipulēs ar jūsu jūtām un darīs visu, lai iegūtu vēlamo, izliekoties nevainīgi un naivi.

LASI VĒL: 3 zodiaka zīmes, kam šogad noteikti veiksies. Ak, jūs, Fortūnas mīluļi!

6. vieta: Strēlnieks

Šie cilvēki parasti ir jautri, brīvību mīloši un spontāni. Viņi ļoti vēlas gūt panākums jebkurā dzīves jomā. Strēlnieki vienmēr vēlas vairāk gan sev, gan saviem tuviniekiem. Un, ja viņi to nevar panākt ar pūlēm un centību, tad viņi izvēlas melus. Strēlnieki patiešām nav ar tieksmi melot, iespējams, tieši tāpēc viņu retā mānīšanās sanāk tik dabiska.

Šķir nākošo lapu, un uzzini, kuras Zodiaka zīmes pārstāvji ir paši melīgākie

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru