Ideāla diēta, kas ir iekarojusi visu pasauli! Kilogrami nevis aiziet, bet gan aizlido…

Jo tuvāk nāk vasara, jo lielāka vēlme izskatīties nevainojami. It īpaši tas attiecas uz mūsu ķermeni. Šašliki un tamlīdzīgi siltu dieniņu prieki ir, protams, labi, bet ir palicis pavisam maz laika, lai savestu kārtībā savu figūru. Jo liekie kilogrami – tas ir nevien nepievilcīgi, bet tas nodara arī lielu kaitējumu veselībai.

Ir viena ļoti efektīva diēta, kas ir iekarojusi visu pasauli. Viņai tika dots arī tāds nosaukums “Sensācija”. Šodien mēs tev par to pastāstīsim.

Diēta “Sensācija” ir mēreni mazkaloriju un pietiekoši ilga: to ievērot var līdz pat trīs nedēļām. Kā apgalvo diētas autori, katru nedēļu pazūd no 3 – 5 kilogramiem, bet kopējam svara zudumam pēc trim nedēļām jābūt no 7 – 12 kilogramiem. Turklāt nomestie kilogrami neatgriezīsies veselus 3 gadus.

Sabalansēta diēta

Piedāvājam tavai uzmanībai nedēļas ēdienkarti. Otrā un trešā diētas nedēļa ir pirmās atkārtojums. Nebūt nav obligāti ievērot šo diētu visas trīs nedēļas. Viss ir atkarīgs no mērķiem, kādus tu sev uzstādi. Starp ēdienreizēm var dzert negāzētu ūdeni.

LASI VĒL: Kad māsai ieteica šo diētu, es nespēju noticēt… Bet tādus rezultātus es patiešām nebiju gaidījusi!

NEDĒĻAS ĒDIENKARTE

1.diena

Brokastis: krūzīte kafijas.
Pusdienas: 2 vārītas olas, salāti no spinātiem vai vārītiem burkāniem ar nelielu augu eļļas daudzumu, viens tomāts (glāze tomātu sulas) bez sāls.
Vakariņas: 200 – 250 grami steika, kas cepts augu eļļa, svaigu dārzeņu salāti (kāposts, bietes, burkāns) ar augu eļļu.

2. diena

Brokastis: krūzīte kafijas, sausmaizīte.
Pusdienas: 100 grami steika, svaigu dārzeņu salātu porcija (kāposti, bietes, burkāni).
Vakariņas: 200 grami liesas liellopu gaļas vai vārītas gaļas, glāze rūgušpiena, kefīra vai dabīga dzeramā jogurta bez piedevām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru