Kad māsai ieteica šo diētu, es nespēju noticēt… Bet tādus rezultātus es patiešām nebiju gaidījusi!

Ir dzērieni, kas var ne tikai padarīt vakaru daudz interesantāku un krāsaināku, bet arī palīdzēt samazināt ķermeņa aprises. Dietologi apgalvo, ka sarkanvīns esot tiešām labs un ieteicams dzēriens tām dāmām, kas vēlas notievēt.

Ticiet vai nē, bet daudzu diētu sastāvā ir jālieto arī alkohols, taču šādas diētas parasti ir ļoti īsas, lai gan sniedz patiesu prieku, kad var atbrīvoties no 5 – 10 kg liekā vara.

LASI VĒL: 12 franču dietologa ieteikumi, kuri palīdz zaudēt svaru bez diētas ievērošanas

Šodien mēs jums pastāstīsim vīnu diētas galvenos principus. Diētu būs nepieciešams ieturēt vien 3 – 5 dienas, turklāt vīns spēj labvēlīgi ietekmēt visu mūsu organismu. Vīna diētu iecienījušas daudzas modeles un aktrises, jo viņām bieži nākas apmeklēt saviesīgus pasākumus, paralēli gatavojot sevi un savu augumu modes skatēm vai jaunām lomām filmās.

Vīna diēta

Lieki pieminēt, ka vīna lietošana var palīdzēt ne tikai atslābināties un jauki atpūsties, bet arī samazināt ķermeņa apkārtmērus, atbrīvojoties no pāris liekajiem kilogramiem. Turklāt vīns palīdz arī palēnināt novecošanās procesus un paildzina mūža ilgumu.

Tas viss tikai tādēļ, ka vīna sastāvā ir viela, zināma kā resveratrols. Tā ir aktīva viela, kas samazina holesterīna līmeni, tai piemīt pretiekaisuma īpašības, kas darbojas arī kā antioksidants un antimutagēns. Turklāt šī viela samazina vēža šūnu attīstību un iespēju ar to saslimt.

Turpinājumu lasi nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru