Efektīva notievēšanas diēta pēc dzemdībām

Lielāko daļu jauno māmiņu nomoka viens un tas pats jautājums: kā atgūt ierasto formu pēc bērniņa piedzimšanas? Šajā rakstā mēs kā reiz arī izstāstīsim, kāda ir notievēšanas diēta pēc dzemdībām. Šāda diēta ir domāta tām māmiņām, kura nebaro mazuli ar krūti, jo tās, kuras mazuli baro ar krūti, ir kategoriski aizliegts ieturēt kaut kādas diētas, kuru mērķis ir svara zaudēšana.

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

Notievēšanas diēta pēc dzemdībām
Galvenais notievēšanas diētas noteikums jaunajām māmiņām ir – nebadoties. Sievietei, kura nesen ir dzemdējusi bērnu, vienmēr ir ļoti daudz rūpju un raižu, un ja papildus tam viņa vēl ierobežos sevi uz ēdienu, tad tas var negatīvi ietekmēt ne tikai viņas veselību, bet arī mazuļa veselību. Jo bads un kārtīga nepaēšana var padarīt sievieti nervozu, kas savukārt slikti ietekmē mazulīša emocionālo stāvokli, jo saikne starp mazuli un mammu ir neticami spēcīga, un bieži mēdz būt tā, ka bērni pārņem savu mammu noskaņojumu.

Jaunizceptajām mammām ieteicams visu savu uzmanību veltīt sabalansētas ēšanas sistēmai. Tā organismam ir pat ļoti saudzējoša, un turklāt pietiekoši efektīva. Vien pāris mēnešu laikā jums ir iespēja atvadīties no piecpadsmit liekā svara kilogramiem, ievērojot sabalansētas ēšanas noteikumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru