5 laimīgas mīlestības noslēpumi ar katras zodiaka zīmes vīrieti

Katrs vēlas atrast savu otro pusīti, ar kuru būtu patīkami kopā pavadīt laiku, gūstot baudu no savstarpējās kopdzīves, taču katram vīrietim attiecībās ir savi noslēpumi, kurus Tev kā sievietei noteikti vajadzētu zināt!

Mēģināsim ielūkoties katras zodiaka zīmes noslēpumos, kuri sievietēm palīdzēs atrast atslēgas uz šo vīriešu sirdīm. Šie pieci fakti par katru zīmi liks saprast, kā kopdzīvi padarīt laimīgāku un attiecības pasakainākas.

LASI VĒL: 5 lietas, kas jāzina, veidojot attiecības ar vīrieti, atbilstoši viņa Zodiaka zīmei

AUNS

1. noslēpums

Auni ir ļoti kaislīgas dabas, taču visos iespējamos veidos cenšas to noslēpt, tāpēc, lai uzlabotu Jūsu savstarpējās attiecības, mēģiniet kaut kādā veidā atklāt viņa potenciālu, lai viņš nekautrētos no savām jūtām.

2. noslēpums

Spēja pārsteigt savu partneri. Auniem patīk atklāt jaunas lietas. Šie vīrieši cildina savu spēju pieņemt spontānus lēmumus un nenoiet no pareizā ceļa. Esi oriģināla un diezgan bieži mēģini viņu kaut kā pārsteigt!

3. noslēpums

Interesējies par viņa hobijiem, jo vīriešiem patīk, ja viņu izredzētā uzdod jautājumus, kas saistīti ar viņu hobijiem. Atbildot uz šiem jautājumiem, viņi dalās savos iespaidos un jūtas nozīmīgi. Jāatzīmē, ka pavisam lieliski būtu, ja Jūsu intereses būtu līdzīgas, taču, ja tā nav, tad tik un tā pievērsiet uzmanību tam, ko viņš dara brīvajā laikā.

4. noslēpums

Lai kā arī šīs zīmes pārstāvji negribētu to atzīt, viņi ir romantiski, cildenas dabas un mīl, ka viņu mīļotā sajūsminās par tik maigām un jutekliskām savstarpējām attiecībām.

5. noslēpums

Uzklausi šī vīrieša dotos padomus, jo, neskatoties uz viņa siltumu un mīlestību, viņš ir diezgan spēcīgs un valdonīgs vīrietis, tāpēc viņam vienkārši ir jābūt lietas kursā par visu un, bez šaubām, jākontrolē situācija!

VĒRSIS

1. noslēpums

Ļauj viņam uzņemties iniciatīvu, jo Vērši vienmēr mīl būt pirmie un viņiem patīk atrisināt jebkuru problēmu patstāvīgi. Ļauj viņam izrādīt savu vīrišķību un spēku, bet pati nodarbojies ar to, kas patīk Tev. Blakus šādam vīrietim Tu tik tiešām vari kļūt par ļoti laimīgu sievieti, jo Tev nebūs jāuztraucas par sadzīviskām lietām un tēriņiem.

2. noslēpums

Šo vīrieti noteikti nav vērts kritizēt par viņa slinkumu un lēnumu, jo Tavs mīļotais cilvēks nejutīsies visnotaļ patīkami, ja nepārtraukti izteiksi savu neapmierinātību ar kaut kādām lietām. Vērši pēc savas būtības mīl paslinkot mājas apstākļos, tāpēc ļauj viņam to darīt, jo viņš taču ļoti daudz strādā, lai nodrošinātu Tev komfortablus apstākļus. Atmaksā viņam ar pateicību, bet, ja mājās tiešām kaut kas ir darāms, tad vienkārši atgādini viņam par to, nosaucot konkrētus šī darba izpildes termiņus.

LASI VĒL: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

3. noslēpums

Šim vīrietim noteikti nevajadzētu kaut ko piespiest darīt, tas atsaucas uz iepriekšējo punktu. Ja Tev patiešām kaut ko no viņa vajag, tad nekādā gadījumā neizdari uz viņu spiedienu. Tev savas vēlmes vajadzētu paust taktiski un neuzkrītoši, lai viņš pats izlemtu Tev palīdzēt.

4. noslēpums

Maigums un romantika attiecībās. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk izrādīt rūpes un maigas jūtas. Lai kopā ar šādu vīrieti kļūtu laimīga, Tev vajadzētu viņam atbildēt ar to pašu, kā arī pēc iespējas vairāk runāt par savu mīlestību pret viņu. Šāda rīcība tiks uztverta kā pierādījums Tavai uzticībai.

5. noslēpums

Ir svarīgi paturēt prātā, ka šie vīrieši savu izredzēto izvēlas ne tikai ārējās pievilcības dēļ. Tev ir jāprot ne tikai klausīties, bet arī uzturēt sarunu ar šo cilvēku, tomēr nevajadzētu censties aptvert pilnīgi visas darbības jomas un sekot līdzi notikumiem visā pasaulē. Pilnīgi pietiks, ja būsi aizrāvusies ar kādu iemīļotu lietu un varēsi par to aizrautīgi pastāstīt.

DVĪŅI

1. noslēpums

Godīgums. Tu noteikti vari būt pārliecināta par to, ka šis vīrietis attiecībā pret Tevi ir godīgs. Ja Tu viņam būsi iepatikusies un arī pati nebūsi vienaldzīga pret viņu, viņš to noteikti pamanīs, jo Dvīņu filozofija ir tāda – kā Tu pret mani, tā es pret Tevi.

2. noslēpums

Velti šim vīrietim uzmanību. Viņa raksturs ir tāds, ka, tiklīdz viņu piemeklēs rutīna, viņš sāks meklē kaut ko jaunu, respektīvi, kādu citu cilvēku.

3. noslēpums

Tiek uzskatīts, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt “divas sejas”. Tā ir taisnība, taču mīļotā sieviete – tas ir izņēmums, jo ar tiem, kuri šim vīrietim ir dārgi, viņš ir godīgs. Viņš vienkārši uz visu to, kas notiek apkārt, reaģē divos dažādos veidos. Jā, tas skan dīvaini, taču Tu pati to pamanīsi, bet baidīties noteikti nav vērts – ar Tevi viņš būs viens, bet ar kādu citu, kurš viņam ir pilnīgi vienaldzīgs, pavisam cits.

4. noslēpums

Nedramatizē savu rīcību. Iespējams, Tevi pārsteigs tas, cik viegli Dvīņi ir spējīgi izprovocēt apkārtējos, taču vairumā gadījumu tas ir tikai joks, tāpēc centies sevi turēt grožos.

5. noslēpums

Kaitīgi ieradumi. Ja Tavam vīrietim tādi piemīt, nav vērts viņu no tiem atradināt vai lūgt, lai viņš tos atmet, jo, ja viņš pats nenonāks līdz gala lēmuma, ka tas ir vajadzīgs, Tev tas tāpat neizdosies. Viņi mīl savus sliktos ieradumus, un tas nav slikti, jo tie ir daļa no viņu būtības.

VĒZIS

1. noslēpums

Šis vīrietis vēlas būt ne tikai tēvs vai vīrs, viņam ir sapnis par pilnīgu ģimenes vadību. Ja Tu esi sieviete, kura vēlas pilnvērtīgi iesaistīties bērnu audzināšanā vai ģimenes budžeta pārvaldīšanā, tad, visticamāk, šajās attiecībās Tevi sagaida vilšanās.

2. noslēpums

Ja Tavs vīrietis ir Vēzis, tad Tev šajās attiecībās noteikti netrūks ne mīļuma, ne mīlestības. Jā, šie vīrieši uzņemas visu atbildību, taču, iespējams, tā pat ir labāk, jo, lai gan viņi mūždien ir ar kaut ko aizņemti, ģimene viņiem ir Visuma centrs, tāpēc viņi visu savu mīlestību un sirds siltumu atdot saviem tuvajiem, uz šiem vīriešiem noteikti var paļauties.

LASI VĒL: Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

3. noslēpums

Jā, Vēži ir ļoti magi un patīkami vīrieši, taču, ja viņiem bērnībā nav parādīts, kas tad īsti ir patiesa romantika, viņi paši to noteikti to necentīsies uzzināt, līdz ar to nemēģini šo vīrieti mainīt, jo Tev tas tāpat neizdosies, tāpēc nestrīdies ar viņu un neuzspied viņam savu viedokli.

4. noslēpums

Viņi ir mierīgi un nav diez ko impulsīvi, tāpēc mīlestība un vienaldzība no viņu puses var izpausties diezgan līdzīgi. Viss noslēpums slēpjas tajā, ka viņi ciena tiešumu, tāpēc, ja Tu viņam pajautāsi par viņa jūtām pret Tevi, viņš par tām ar prieku izstāstīs, kas nozīmē to, ka arī Tev šajās attiecībās ir jābūt atvērtai un godīgai.

5. noslēpums

Atriebība šīs zīmes pārstāvjiem ir sveša, taču aizvainojumu viņi atcerēsies vienmēr. Šis vīrietis var aizmirst sava labākā drauga vārdu, taču aizvainojumu viņš neaizmirsīs nekad. Pamatojoties uz iepriekšējo punktu, var izdarīt secinājumu, ka šādā gadījumā Tev būtu sirsnīgi jālūdz piedošana, necerot, ka viņš Jūsu rīcību aizmirsīs, visu var labot tikai nožēla.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru