Cik kalorijas ir dienā jāapēd, lai notievētu

Kaloriju nora un ikdienas kaloriju skaitīšana

Kā gan iemācīties ēst pareizi? Vispirms ir jānoskaidro, cik kalorijas jūs ikdienā “apēdat”. Lai to izdarītu, nepieciešams izmantot kaloriju tabulu un saskaitīt “apēstās” kalorijas. Kā likums, skaitot diennakts patērētās kalorijas, lielākajai daļai cilvēku sanāk skaitļi no 2 līdz pat 3 un 4 tūkstošiem kilokaloriju dienā. Lai notievētu, jums ir “jāapēd” 1000 – 1400 kilokalorijas dienā. Jo vairāk jūsu lietotais kaloriju daudzums atšķiras no nosauktā skaitļa, jo mazāks rezultāts no ievērotās diētas, bet, ja kaloriju skaits sasniedz 1800 – 2000 kcal diennaktī, tad jūs vispār nenotievēsiet.

LASI VĒL: Cik kalorijas ir dienā jāapēd, lai notievētu

Kā aprēķināt, cik dienā ir jāapēd?
Tomēr matemātisku aprēķinu mīļotājiem mēs piedāvājam formulu, pēc kuras var precīzāk aprēķināt patērētās enerģijas daudzumu dienā, un tādējādi zināt, cik ir jāapēd, lai notievētu. Vēlreiz atgādinām, ka vēlams pāriet uz 1000 – 1400 kcal patēriņu dienā bez jebkādiem sarežģītiem aprēķiniem.

Un tā, enerģijas patēriņš tiek aprēķināts pēc sekojošām sastāvdaļā,: pamata patēriņš + enerģija, kas patērēta darbā + enerģija, kas patērēta brīvajā laikā + enerģija, kas patērēta, uzņemot barību

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru