Aptaukošanās “slepkavnieks”, tikai viena karotīte dienā un jūs atbrīvosieties no 15 kg mēneša laikā

Daudzi eksperti apgalvo, kas tas ir labākais veids, kā atbrīvoties no liekā svara un paātrināt jūsu vielmaiņu, jeb metabolismu. Katram cilvēkam tā ir individuāla. Un ja vielmaiņa ir lēna, tad notievēt ir samērā grūti.

Taču ir vairāki paņēmieni kā to paātrināt. Visērtāk to izdarīt ar pārtikas produktu palīdzību. Jā, par laimi, ir daži pārtikas produkti, kas var palīdzēt paātrināt vielmaiņu.

LASI VĒL: Izvēlies dāvanu un izlasi īsu pareģojumu rītdienai

Mēs padalīsimies ar jums ar vienu no efektīvākajām garšvielām, kas var paātrināt metabolismu.  Ja katru dienu pievienot šo garšvielu jūsu ēdienam, jūs varat paātrināt savu vielmaiņu un iegūt vēlamo svaru.

Irānas medicīnas institūta pētījumu rezultātā tika pierādīts, ka šī garšviela daudziem pētījuma dalībniekiem palīdzēja zaudēt vērā ņemamu liekā svara daudzumu.

Pētījumā piedalījās 44 sievietes, kurām bija liekais svars. Viņas tika sadalītas divās grupās. Trīs mēnešus visas sievietes ēda veselīgu pārtiku. Maksimālais kaloriju daudzums dienā bija 500 kalorijas.

Abas grupas ēda pilnīgi vienādi. Atšķirība bija vien tajā, ka pirmā grupa pie 140 gr jogurta lika klāt 3 gr samaltu ķimeņu. Tajā pat laikā otrā grupa lietoja tādu pašu daudzumu jogurta, tikai bez ķimenēm.

LASI VĒL: Tests: Sirds, veselais saprāts, vai intuīcija? Šis tests parādīs, kas vada jūs

Pētījums parādīja brīnumainu rezultātu. Pirmā grupa, kura jogurtam klāt lika ķimenes, zaudēja par 14 kilogramiem vairāk nekā otrā grupa, kas ķimenes nelietoja.

Starp citu, ir pierādīts, ka ķimenes samazina tauku daudzumu organismā. Pirmā grupa, kas lietoja ķimenes, zaudēja 14,64%, bet otrā grupa tikai 4,91% tauku.

Ķimenes ir ļoti efektīvs līdzeklis svara un tauku samazināšanai, jo tā satur fitosterolu. Fitosterols aizkavē holesterīna veidošanos organismā. Daudzi eksperti uzskata, ka ķimenes paātrina vielmaiņu. Tā ka – uz priekšu! Sāciet pievienot ēdienam ķimenes jau rīt!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru