Ja vīrietis negrib būt ar tevi, neturi viņu – nelūdzies!

Tev ir jābūt reālistiskai un jāpieņem situācija tāda, kāda tā ir un jāmācās sakārtot savu dzīvi.

Visas grib stabilas attiecības, taču ne visām izdodas sastapt savu sapņu vīrieti. Ne velti tas saucās “sapņu.” Kad redzi ideālu, esi gatava vilties: tas notiek ar visām sievietēm. Kuras ir pārliecinātas, ka viņas vīrietis ir ideāls un ka viņš jau nu nekad nepārtrauks attiecības, kuras ilgst jau daudzus gadus.

Vīrieši būtiski atšķiras no sievietēm un tas pats attiecās uz viņu interesēm. Reizēm sievietes nav spējīgas to saprast. Piemēram, gadās, ka vīrietim vajag atpūsties no burzmas un trokšņa, ko netīši vai tīši rada sieviete. Tā dēļ viņi var sagribēt uz kādu laiku vai pat pavisam pamest cilvēkus, kurus mīl. Var izklausīties nepamatoti, taču to saprast var tikai tas, kurš pats bijis tādā situācijā.

Lasi vēl: 3 galvenie nosacījumi, kas uzlabos attiecības un pasargās no nesaskaņām tajās

Sievietes ir vairāk pakļautas emocionāliem pārdzīvojumiem, nekā vīrieši. Vīriešu stabilitāti savukārt nosaka tas, ka viņi dod priekšroku distancēties no apkārt esošās drāmas. Pēc dabas vīrieši mīl piedzīvojumus un viņiem ir vajadzīgas pārmaiņas.

Kad vīrietis lūdz nelielu pauzi attiecībās, sieviete parasti domā, ka viņš ir no viņas noguris un grib pārtraukt attiecības vispār. Nu ko, reizēm tā arī ir, un pat ja tā, vai tad nav labāk ļaut viņam iet, nevis turēt ar varu? Un vaina nav tevī kā personībā. Varbūt šis cilvēks tev vienkārši neder? Iespējams, attiecību sākumā tev likās, ka jūs esiet ideāli saderīgi. Varbūt tā domāja arī viņš pats. Bet ko tad, ja visa šī  ”saderība” noturējās vien pāris mēnešus, un pēc tam jūs vairs nevarējāt neievērot negludumus.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pareizāk rīkoties šajā situācijā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru