Tests: Sirds, veselais saprāts, vai intuīcija? Šis tests parādīs, kas vada jūs

Visi cilvēki ir dažādi un arī skatās uz lietām dažādi. Tieši tāpēc ir tik daudz dažādu viedokļu. Mēs uztveram vienas un tās pašas lietas pavisam dažādi.

Mēs koncentrējamies uz kaut ko citu un pa savam interpretējam realitāti mums apkārt. Mūsu atšķirības ļoti daudz pastāsta par mūsu raksturu.

LASI VĒL: Septembrī zem Augstāko spēku aizsardzības atradīsies 5 zodiaka zīmes

Šis vienkāršais tests pierāda, ka katrs cilvēks, aplūkojot vienu un to pašu bildi, var koncentrēt savu uzmanību uz dažādām lietām, uz to, ko citi nepamanīs.

Pirmais ko jūs ieraudzīsiet šajā attēlā atklās jums noslēpumu – kuras sajūtas ir vadošās jūsu dzīvē?!

Ja pirmais šajā attēlā, kas pievērsa jūsu uzmanību bija…

Pantera

Perfekcionisms – jūsu otrs vārds. Jūs varat atrisināt jebkuras problēmas ar kurām lielākā daļa cilvēku netiek gala. Vēl jo vairāk – jums patīk to darīt. Analītiskā un loģiskā domāšana ir jūsu stiprā puse.

Jūs esat tie cilvēki, kas stingri stāv uz zemes. Jūs neticiet ne veiksmei, ne liktenim. Jūs skaidri zināt, ka katrs ir savas laimes kalējs.Esat pārliecināti, ka jūsu dzīve būs tieši tāda, kādu to izveidosiet paši.

Jūs cītīgi un godīgi strādājat, lai saņemtu to ko jūs gribat. Jūs nemaz nemulsina tas, ka liekat uz sevi lielas cerības un, ka neapstājaties pie sasniegtā.

Attiecībā pret citiem jūs esat labsirdīgs un maigs. Jūs spējat piedot kļūdas un neslēpt aizvainojumus, Jūs zināt, ka aizvainojumi slēptās dusmas ne pie kā laba nenovedīs, tikai kaitēs jums pašam, Jūs augsti novērtējat miera un stabilitātes sajūtu.

LASI VĒL: Policists atrada dzērušas sievietes mašīnā slimu, gadu vecu bērnu. Lūk, ko viņš izdarīja!

Putns

Jūs esat ļoti labsirdīgs cilvēks. Jums patīk cilvēki un jūs rūpējaties par savu attieksmi pret viņiem. Cilvēkiem ļoti patīk jūsu kompānija. Miers ir jūsu spēks.

Jūs spējat sevi kontrolēt jebkurā situācijā. Jūs ļoti bieži slāpējat savas emocijas un izsist no līdzsvara jūs ir ļoti grūti. Jums ir bezgalīga pacietība un dzelzs nervi.

Jūs esat empātisks, jūtīgs un taktisks cilvēks. Jūs mīlat bērnus un dzīvniekus. Jūs augsti novērtējat līdzsvaru, tāpēc savā dzīvē jūs sekojat savam prātam, sirdij un intuīcijai.

Sievietes seja

Jūs var pieskaitīt pie tās cilvēku grupas, kuri vienkāršību ciena augstāk  par visu. Jūs nemīlat sarežģīt sev dzīvi. Pasaule jums vienmēr ir melnbalta. Jums neeksistē viduvējības. Jūs esat izlēmīgs, godīgs un tiešs cilvēks.

Jūs nekad neejat riņķī apkārt un neko neplānojat citiem aiz muguras. Jūs pieturaties pie principa: dzīvo un ļauj to darīt arī citiem. Jūsu dzīvesveids var citus atgrūst, bet jūsu acīmredzamais vēsums ir tikai maska, lai izvairītos no liekiem pārdzīvojumiem.

Dziļi sirdī jūs esat ļoti jūtīgs cilvēks un ļoti baidāties pazaudēt tos, kurus mīlat. Jūs cenšaties būt loģisks un saprātīgs, bet jūs nekad nenoliedzat to ko saka jūsu sirds.

LASI VĒL: Septembrī piecām zodiaka zīmēm sirdis piepildīsies ar pašu karstāko mīlestību

Ainava

Jūsu atšķirība ir neparastā intuīcija. Jums piemīt sestā maņa, kas jums ļauj pieņemt pareizākos lēmumus. Jūs vienmēr sekojat sirdsbalsij. Jūs esat ļoti emocionāls cilvēks.

Jūs esat optimists ar pozitīvu skatienu uz notiekošo. Jūs saskatāt labo jebkurā situācijā. Jūs izstarojat siltumu un prieku. Jūs ticat, ka pēc vētras vienmēr būs saule.

Jūs esat lielisks uzklausītājs un labākais mierinātājs. No sākuma rodas priekšstats, ka esat ļoti ieciklējušies uz sevi. Un tā ir patiesība, jūs ļoti lielu uzmanību pievēršat savam ārējam izskatam.

Jūs cenšaties labāk sevi saprast ieklausoties intuīcijā. Bet tas nenozīmē, ka jūs akli ticat apkārtējiem cilvēkiem.

Jums vienkārši nepatīk uzbāzties, un jūs zināt, ka nav nekas sliktāks par labu, nevēlamu padomu. Bet, ja kāds palūgs jūsu palīdzību, viņš nekad nesaņems atteikumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru