Izvēlies dāvanu un izlasi īsu pareģojumu rītdienai

Izvēlies dāvanu, iegaumē ciparu un izlasi, kas tevi sagaida rītdien. Ņem vērā, ka pārsteigums var būt gan labs, gan nepatīkams. Tāpat neaizmirsti: tavs liktenis ir tavās paša rokās!

Dāvana nr.1.

Rīt ar tevi notiks kaut kas negaidīts, bet visnotaļ patīkams notikums. Esi gatavs izklaidēties no visas sirds. Pārsteigums tev atnesīs daudz neaizmirstamu un priecīgu mirkļu.

Pavadi šo dienu pilnībā izbaudot pasauli apkārt. Tikai patiesi priecājoties, mēs radam apstākļus, lai iemeslu priecāties kļūtu arvien vairāk.

LASI VĒL: Tests: Sirds, veselais saprāts, vai intuīcija? Šis tests parādīs, kas vada jūs

Dāvana nr.2.

Rīt tev parādīsies īsts iemesls, lai priecātos. Apbruņojies ar smaidu. Priecājies un šādas situācijas tavā dzīvē tikai pavairosies.

Tikai tu pats spēj pārvērst savu dzīvi līksmos svētkos. Atceries par to un izmanto iespēju “padarīt dzīvi jautrāku” daudz biežāk.

Dāvana nr.3.

Visticamāk, rīt ar tevi notiks nepatīkams notikums. Nevar viennozīmīgi pateikt, kas tieši notiks. Tevi mēģinās novest no ierastā ceļa vai nu sliktas ziņas, vai neveikla situācija. Lai kas arī nenotiktu – ar pārliecību pieņem šo likteņa uzbrukumu. No tā tu kļūsi tikai stiprāks un gudrāks.

Dāvana nr.4.

Tevi var apsveikt jau iepriekš – rīt tevi sagaida veiksme! Turklāt prieks būs negaidīts un tu nebūsi gaidījis šādu veiksmi.

Visticamāk tu būsi patīkami pārsteigs un sacīsi “kā kaut kas tāds vispār ir iespējams?” Priecājies un piesaisti dzīvei vēl vairāk veiksmes. Tu esi tā vērts!

LASI VĒL: Piecpadsmit visgaršīgāko kabaču salātu receptes ziemai

Dāvana nr.5.

Dāvana nebūs materiāla, bet tā vienalga ļoti ievērojami uzlabos noskaņojumu. Dāvanas vērtība būs tikai augstāka, jo tā būs praktiska, tas ir, tu varēsi no tās iegūt reālu labumu.

Noteikti pasakies sev un pasaulei apkārt par vērtīgām dāvanām, kuras tik dāsni tiek tev dāvātas. Un, protams, tas, ka tu saņem noderīgas dāvanas, ir arī tavs paša nopelns. Lai veicas!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru