13 produkti, kas laupa jūsu jaunību. Ienaidnieks ir jāzina

11

Veselīgs uzturs palīdz saglabāt ādu skaistu un palēnina tās novecošanās procesus. Līdzko no ēdienkartes tiek izslēgti kaitīgi un neveselīgi ēdieni, tas uzreiz ir manāms mūsu ārējā izskatā un labsajūtā.

LASI VĒL: NĒ rudens depresijai! Šie 10 produkti pilnībā aizstās tev antidepresantus

Bīstamie pārtikas produkti nozog mums jaunību, skaistumu un veselību. Atcerieties šos produktus lietot pēc iespējas mazāk, bet vislabāk – izslēgt tos pilnībā no sava uztura.

Dzīvībai, veselībai un skaistumam bīstamie produkti

ĒDIET ŠOS PRODUKTUS PĒC IESPĒJAS MAZĀK!

Sāls

Sāls ir mūsu garšu receptoru mānītājs, kas mums liek apēst daudz vairāk ēdiena nekā organisms patiesībā pieprasa. Šī garšviela izraisa ādas atūdeņošanos, panākot priekšlaicīgu tās novecošanos.

Ko darīt lietas labā? Atsakieties no pārāk sālītu ēdienu lietošanas uzturā. Sāli aizvietojiet ar garšvielām. Kaltēti zaļumi, selerija, ķiploki, koriandrs, oregano, ķimenes, sojas mērce, citronu sula un daudz kas cits – ar to visu varat aizvietot sāli. Ir iespējams ēst garšīgi un veselīgi, ir tikai jāgrib!

Cukurs

Cukurs gluži burtiski iznīcina mūsu kaulus, bojā ādu un matus. Līdzko cukurs ir nokļuvusi organismā, tas sāk izsūkt kalciju no mūsu kauliem, neļaujot tiem saņemt veselīgos mikroelementus.

Ko darīt lietas labā? Cukuru aizvietojiet ar dabīgu medu un žāvētiem augļiem, kā arī pārtrauciet ēst ķīmiski saldinātos produktus. Skaistuma dēļ ir vērts mazliet sevi iegrožot.

Alkohols

Alkohols spēj dehidratēt visu organismu un mūsu ādu tajā skaitā, novedot ķermeni līdz briesmīgam stāvoklim. Turklāt, alkohols samazina C vitamīna daudzumu organismā.

LASI VĒL: 5 bērnu kārumiņi, kas var izraisīt vēzi un ir naftu saturoši produkti

Ko darīt lietas labā? Kontrolējiet savu iemīļoto grādīgo dzērienu lietošanu. Vienmēr atcerieties, ka sistemātiska alkohola lietošana atstās redzamas un jūtamas sekas gan uz veselību, gan ārējo izskatu.

Šķir nākošo lapu un uzzini pārējos produktus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru