12 ģeniālas viltības, kas jūs padarīs par kulinārijas Dievu

Tikai īsti virtuves meistari var sagriezt ābolu bez naža, notīrīt olu ar vienu kustību, un neļaut sīpolam sevi novest līdz asarām. Viņi zina visas gatavošanas viltības un smalkumus, un ar prieku dalās tajos ar mums.

LASI VĒL: Mana mamma rakstīja piezīmju grāmatiņā iemīļotas receptes. Šis apbrīnojami garšīgs pīrāgs ir no pagātnes, no padomju laika kulinārijas

Mēs apkopojām 12 vissuperīgākos virtuves trikus, kas būs pat ļoti noderīgi ikdienas steigā.

Jogurta pilieni

1

Jogurta pilieni – tā ir garšīga, un pats galvenais, veselīga uzkoda, kas īpaši garšo bērniem. To pagatavot ir pavisam vienkārši: ielieciet jogurtu polietilēna maisiņā vai arī konditorejas spricē, izspiediet pilienus uz cepamā papīra, un pēc tam ielieciet cepamo papīru saldētavā uz 1 stundu.

Sagriezt sīpolu un neraudāt

2

Lai sīpols nespētu vairs novest jūs līdz asarām, pirms griešanas procesa sākuma ievietojiet to uz 15 minūtēm saldētavā.

Kā viegli un ātri notīrīt olas

3

Vārītu olu čaumalas pašas nokritīs bez jūsu palīdzības, ja vārīšanas laikā katliņā iemetīsiet citrona daiviņu. Citronu, starp citu, var aizstāt ar ½ tējkaroti dzeramās sodas – efekts būs tieši tāds pats.

Pelmeņu vārīšanas noslēpums

4

Ielejiet katliņā ūdeni līdz pusei  un sagaidiet, kad tas sāk vārīties. Pēc tam pievienojiet sāli, lauru lapu un ielieciet pelmeņus ūdenī. Sagaidiet, kad tie uzpeldēs un pēc tam pavisam lēnām katliņā ielejiet glāzi ar aukstu ūdeni. Un pavāriet visu vēl 3 – 4 minūtes. Šis triks ar aukstu ūdeni palīdz atvērties visām mīklas garšas īpatnībām.

Pārējos padomus meklējiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru