Visbīstamākās dienas august. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi, lai izvairītos no neveiksmēm dzīvē

Bīstamās dienas, pēc astrologu domām, notiek dažādu astronomisku notikumu laikā. Augustā sagaidāmas 5 īpašas dienas, kuru laikā ir svarīgi ievērot piesardzību.

Katru dienu zvaigžņu un planētu ietekme atstāj uz cilvēkiem stipru iespaidu. Daudzi no mums tam pakļauti un tas atspoguļojas gan uz pašsajūtu, gan uz lietu kārtošanu. Eksperti noskaidroja, kurās augusta dienās svarīgi atteikties no impulsīvas rīcības, lai saglabātu veselību un veiksmi.

8.augustā: Marsa un Venēras trigons

Retrogrāds Marss stipri ietekmēs emocijas, burtiski provocējot konfliktus. Šajā dienā ir vērts atteikties no lietišķas sadarbības ar nepazīstamiem cilvēkiem, un tāpat arī, ja tas ir iespējams, tad atlikt finansu operācijas. Planētu aspekts neatļaus veiksmīgi veikt ilgi gaidītus pirkumus, it īpaši sadzīves tehniku, kura var sabojāties tūlīt pēc iegādes. Astrologi iesaka 8. datumā noskaņoties uz pacietību un mazāk laika pavadīt sabiedriskās vietās.

LASI VĒL: 2018. gada augustā šo piecu Zodiaka zīmju dzīvē notiks pārmaiņas. Vai esiet starp šīm zīmēm, jūs varēsiet uzzināt no šī raksta

11.augustā: daļējs saules aptumsums

Saules aptumsums Lauvu zīmē spēj izprovocēt hroniskas saslimšanas, to skaitā sirds – asinsvadu. Astrologi atzīmē, ka šajā dienā paaugstinās risks nonākt uz sēkļa, tātad, lielos darījumus un pirkumus labāk atlikt. Šī astroloģiskā notikuma laikā ir svarīgi izslēgt jebkādu konflikta situāciju rašanos, nepieņemt liktenīgus lēmumus. 11.datumā vientulība un ikdienas monotonais darbs būs labākā no izvēlēm. Tiem, kuri cieš no hroniskajām slimībām, der veikt profilaktiskus soļus, lai uzturētu savu veselību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru