Draudzenes mīļotais vīrietis viņu krāpj: teikt vai neteikt?

Vai ir gadījies būt situācijā, kad uzzināt, ka jūsu draudzenes vīrs viņai ir neuzticīgs? Ko darīt? Teikt vai neteikt? Vai tas izjauks ģimeni vai nē? Glābāt šo “smago” noslēpumu pie sevis, lai nesāpinātu viņu? Tiksim skaidrībā ar šo sarežģīto situāciju!

Jautājums, protams, ir ļoti sarežģīts, turklāt katrā ģimenē un attiecībās ir arī krīzes brīži, kas nebūt nenozīmē, ka šim pārim uzreiz būtu jāšķiras un jādodas katram uz savu pusi. No otras puses – draugiem parasti nemelo. Jebkurā gadījumā, izšķirties par vispareizāko lēmumu nebūs viegli. No vienas puses, jūs mīlat savu draudzeni un jums ir sāpīgi zināt, ka viņas mīļotais vīrietis viņai dara pāri. No otras puses – vai jums ir morālas tiesības iejaukties viņu attiecībās, kur jūs pēc būtības esat kā “trešais ritenis”?

LASI VĒL: Nepatīkama patiesība par krāpšanu (tā kā nemieriniet sevi)

Un visbeidzot, visnepatīkamākais – gan viena, gan otra izvēle var izrādīties kļūdains lēmums. Noklusējot, jūs varat kļūt par nodevēju. Bet, ja tomēr izlemsiet to pateikt, tas var negatīvi atspoguļoties arī uz jūsu un draudzenes attiecībām – viņa, pirmkārt, var atteikties jums ticēt vai vēl trakāk, sadusmoties uz jums, jo jūs būsiet “sliktās” ziņas nesēja. Visiem ir skaidrs, ka ziņu par mīļotā cilvēka neuzticību ir praktiski neiespējami uztvert mierīgi, un dusmas ir pilnīgi normāla reakcija. Tāpēc, ja vien jūs izšķirsieties par to, ka draudzenei tomēr vēlaties atklāt patiesību, ievērojiet šos 3 padomus:

1. Vispirms lieciet viņai saprast, ka ar to, ka atklājat šo patiesību, jūs gluži vienkārši nespējat klusēt, jo jums rūp viņa un viņas laime, kā arī – jūsu attiecības. Atgādniet, ka draugi arīdzan ir tie cilvēki, kam grūtā brīdī izrāda atbalstu.

2. Esiet iecietīga, ļoti mierīgā tonī sarunu varat uzsākt par viņas attiecībām ar mīļoto cilvēku. Iespējams, tās ir “sašķobījušās” un viņa nojauš kaut ko nelāgu.

3. Jebkurā gadījumā rēķinieties ar to, ka šī saruna nebūs viegla, jo savā ziņā tā kļūs arī par jūsu attiecību pārbaudījumu. Esiet pēc iespējas taktiskāka un uzmanīgāka, jo šādā brīdī jūs, iespējams, esat atbildīga par divu cilvēku likteņiem. Vienmēr to atcerieties!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru