Visbīstamākās dienas august. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi, lai izvairītos no neveiksmēm dzīvē

16.augustā: Marsa un Mēness kvadratūra

Nelabvēlīgais aspekts, pēc astrologu domām, būs neveiksmīgs un graujošs darījumu sfērai. Daudzi sajutīs aizkaitināmību un negatīvu emociju pieplūdumu, tas nozīmē, ka biežāki būs skandāli starp laulātajiem. Šajā dienā var zaudēt partneru uzticību un izjaukt nopietnus darījumus, tāpēc ir vērts turēt sevi rokās. Impulsīva rīcība apdraudēs karjeras izaugsmi, tā ka 16.datumā labāk par visu nodarboties ar vienkāršiem darbiem un izvairīties no konflikta situāciju attīstīšanas. Debesu ķermeņu iespaids izpaudīsies arī uz veselību. Astrologi brīdina par iespējamām nepatikšanām un traumām gan ražošanā, gan sadzīvē.

20.augustā: magnētiskā vētra

Zemes magnitosfēras musināšanās noritēs augusta beigās, un pēc prognozēm vētras kulminācija sanāks uz 20.datumu.Šajā dienā meteojūtīgie cilvēki var sajust nespēka simptomus, izklaidību, panikas lēkmes un citas nepatīkamas stiprā uzliesmojuma uz Saules sekas. Šajā dienā vajadzētu atteikties no enerģiju patērējošām lietām. Astrologi iesaka ievērot piesardzības soļus, lai pasargātu sevi magnētisko vētru laikā.

LASI VĒL: 2018. gada augustā šo piecu Zodiaka zīmju dzīvē notiks pārmaiņas. Vai esiet starp šīm zīmēm, jūs varēsiet uzzināt no šī raksta

26.augustā: pilnmēness

Pilnmēness Zivju zīmē laikā ir liels konfliktu ar tuviem cilvēkiem izcelšanās risks. Šo dienu ir svarīgi pavadīt harmonija ar sevi un apkārtējo pasauli, savādāk stiprās emocijas var kaitēt attiecībām. Pilnā Mēness intensīvā iedarbība var ietekmēt darba spējas: parādīsies izklaidība, slinkums, un nevēlēšanās pildīt tiešos pienākumus. Jāatceļ jebkuras naudas operācijas, lai nepaliktu bez iztikas līdzekļiem. Uzlabot materiālo stāvokli varēs, strādājot ar efektīvu apvārdojumu palīdzību pret beznaudas stāvokli.

Augustā vairākas planētas vienlaicīgi atradīsies retrogrādā kustībā, kas palēninās darbību un var negatīvi ietekmēt kā darījumus, tā arī veselību. Pēdējā vasaras mēnesī astrologi rekomendē paust lēnprātību un nespert impulsīvus soļus. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi, lai atvairītu neveiksmes no dzīves.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru