Vīrs uzrakstīja man vēstuli, kurā bija tikai 6 vārdi, es tos atcerēšos mūžīgi…

Dažus gadus atpakaļ mēs bijām pavisam vienkārša ģimene. Vīrs katru dienu devas uz darbu, vakaros palīdzēja man vannot meitiņu un kopē devāmies vakara pastaigās. Dažreiz brīvdienās mēs kaut kur devāmies visi kopā. 

Kad piedzima otra meita, situācija sarežģījās. Man palika daudz grūtāk tikt gala ar saviem pienākumiem un es sāku pārmest vīram par to, ka viņam ir iespēja augt profesionālajā jomā, kamēr es viena pati sēžu mājās, četrās sienās.

LASI VĒL: Septembrī piecām zodiaka zīmēm sirdis piepildīsies ar pašu karstāko mīlestību

Vīrs savās brīvdienās man palīdzēja, bet mans morālais nogurums un neapmierinātība dēļ rutīnas un mājas rūpēm tikai pieauga. Vīrs ļoti bieži remontēja auto, aizvien biežāk sāka viens braukt uz laukiem, šad tad aizmirsa izdarīt to ko es biju palūgusi. Es bieži dusmojos un biju ļoti viegli aizkaitināma. Mēģināju vecāko meitu vest uz bērnudārzu, bet tad viņa ļoti bieži sāka slimot, tāpēc atpūsties man nu nekādi neizdevās. Vīrs sāka uzkavēties darbā no agra rīta līdz vēlam vakaram un man sāka ļoti nepatikt mana dzīve.

Es nolēmu, ka neko no mūsu laulības es neesmu ieguvusi, izņemot bezgalīgas rūpes par visu un visiem, problēmas un vientulību. Gribēju aprunāties ar vīru, bet bērnu dēļ visu laiku sarunu atliku. Tad mēs nolēmām viens otram uzrakstīt vēstuli.

Un vēstulē bija jāuzraksta viss, kas mums vienam otrā nepatīk un, kas mūs neapmierina kopdzīvē. Vakarā, kad bērni aizmiga, es apsēdos rakstīt vēstuli… Sarakstīju trīs lapas!

LASI VĒL: Viss augusts būs kā viena liela baltā josla trim zodiaka zīmēm

Kā es esmu piekususi no dekrēta ‘’atvaļinājuma’’, no mūsu laulības, no tā, ka viņš visu laiku ir darb. Ka es vairs tā nevaru, negribu un to, ka es vispār nesaprotu kāpēc mums vajadzēja precēties.

Nākošajā vakarā iedevu savu vēstuli vīram, Viņš to izlasīja, aizdomājās. Pēc tam pasmaidīja un teica: ‘’Bērni izaugs un viss mainīsies.’’. Un iedeva man savu vēstuli. Es to atvēru ar manā sejā skaidri lasāmu nepatiku, jo biju pārliecināta, ka nāksies lasīt veselu kaudzi sev adresētu pārmetumu un biju gatava uz to visu atbildēt ar šķiršanos. Atlocīju vienu lielu lapu, kurā bija ierakstīti tikai seši vārdi: ‘’Mīlu Tevi tādu, kāda Tu esi!’’

Tas nebija tas ko biju gaidījusi… Gaidīju visu, tikai ne šo. Nezināju ko pateikt. To vakaru mēs pavadījām divatā, man pat vairāk negribējās skaidroties.

Es sapratu, ka visa pasaulē vairs nav tādu cilvēku kā mani bērni un vīrs, kuri mani mīl tādu, kāda es esmu. Ne par karjeras sasniegumiem, vai naudas dēļ. To ‘’vēstuli’’ es joprojām esmu saglabājusi un atcerēšos visu mūžu.

LASI VĒL: Astrologi ir noteikuši periodu, kurā tieši šīm Zodiaka zīmēm veiksies jo īpaši: 12. – 22. augusts

Bet bērni patiešām izauga… Tagad mūsu dzīve ir ļoti izmainījusies. Mēs varam kopā ceļot, apmeklēt teātri, muzejus, varam kopā doties pārgājienos un pilnvērtīgi izbaudīt kopā būšanu.

Dažreiz es atceros to vakaru un esmu ļoti laimīga, ka manam vīram pietika prāta uzrakstīt tieši tos sešus vārdus! Citādi mēs būtu izšķīrušies un vairs nebūtu mūsu laimīgās ģimenes.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru