Septembrī piecām zodiaka zīmēm sirdis piepildīsies ar pašu karstāko mīlestību

Senāk 1. septembrī tika svinēts Jaunais gads. Tas bija ražas mēnesis un laiks, lai sagatavotos aukstajam periodam. Līdz septembra vidum viss ražas novākšanas laiks bija beidzies. Sākās kāzu un svētku laiks.

Saskaņā ar tautas tradīciju, rudens sākumā tika svienēti daudz svētku. Un mūsu senči vienmēr pareizi pamanīja katras rudens dienas īpatnības, dodot katrai dienai savu nosaukumu – brūkleņu, sēņu, auzu utt.

Kāzas, kas tika svinētas septembrī, tika uzskatītas par veiksmīgākām, ģimenes izrādījās spēcīgas un tajās bija daudz pēcnācēju.

LASI VĒL: Viss augusts būs kā viena liela baltā josla trim zodiaka zīmēm

Pēc astrologu domām, 5 zodiaka zīmju sirdis šajā septembrī piepildīs karstākā mīlestība. Šāda notikumu gaita dažiem cilvēkiem var izraisīt pārsteigumu un apjukumu. Citiem pēkšņas jūtas būs ilgi gaidītā atbilde uz visām vēlmēm un lūgšanām.

Mīlestība kā visdārgākā dāvana no augšas padarīs 5 zodiaka zīmju pārstāvjus tikai labākus un laipnākus, liks viņiem atvērt savu sirdi un piepildīt to ar laimi.

Dvīņiem septembrī nebūs laika mājas darbiem un darba rutīnai. Viņu sirds sāks pukstēt ātrāk un apstāsies no tā vien, kad atsauks atmiņas par mīļoto cilvēku.

Parasta tikšanās kādā no svētku pasākumiem spēs pārvērst visu pasauli šīs zodiaku zīmes pārstāvjiem. Rudens sākums būs piepildīts ar karstu kaislību un dedzinošu skūpstu aromātiem. Dvīņi būs septītajās debesīs. Viņiem galvenais ir nepalaist garām šo cilvēku.

Lauvas septembrī aizraus ļoti daudzu pretējā dzimuma cilvēku uzmanību.

Šīs karaliskās zīmes pārstāvji ar vienu skatienu padarīs trakus savus pielūdzēju pūļus. Starp draugiem un senām paziņām Lauvas pamanīs cilvēku, kura tēls iespiedīsies viņu atmiņā.

Lauvas iemīlēsies. Viņu sirdis piepildīs tik karsta mīlestība, ka ar to pietiks, lai sasildītu visu pasauli. Septembris atnesīs Lauvām brīnišķīgus mirkļus, kas piepildīti ar maigumu un mīlestību.

Jaunavas septembrī kļūs īpaši apburošas. Rudens sākums ir viņu laiks, kad varenā saule ir viņu zīmē un visādā ziņā pasniedz dāvanas saviem favorītiem.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams kādā iemīlēties. Šī apbrīnojamā sajūta viņiem nāks par labu. Jaunavām izaugs spārni aiz muguras, un radīsies vēlme padarīt arī apkārtējos laimīgus. Kad Jaunavas iemīlas, visi to uzreiz redz.

LASI VĒL: Astrologi ir noteikuši periodu, kurā tieši šīm Zodiaka zīmēm veiksies jo īpaši: 12. – 22. augusts

Mīlestība padara Skorpionus maigākus un laipnākus. Septembrī mīlestība viņus pamatīgi pārsteigs.

Rudens sākums piespiedīs šīs zodiaka zīmes pārstāvjus noskrieties. Nebūs laika atlicināt laiku ne sev, ne personīgajai dzīvei. Un tad kādā septembra dienā Skorpioni iemīlēsies tik ļoti, ka viņi riskēs aizmirst par visu. Jauna mīlestība kļūs par viņu dzīves jēgu un sniegs daudzus neaizmirstamus mirkļus.

Septembrī Zivis būs biežie viesi ballītēs, svinībās un korporatīvajos pasākumos. Vienā no pasākumiem viņi tiks iepazīstināti ar cilvēku, ar kuru šīs zīmes pārstāvjiem būs kaislīga dēka.

Zivis zaudēs galvu no uzliesmojošām jūtām, un viņu sirdis piepildīs mīlestības uguns. Septembrī uzsāktās attiecības var Zivis aizvest līdz dzimtsarakstu nodaļai. Bet viss būs atkarīgs tikai no viņu vēlmes un pārliecības. Turklāt visu var sabojāt cilvēks no pagātnes, attiecībā uz kuru Zivis vēl nav zaudējušas jūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru