Astrologi ir noteikuši periodu, kurā tieši šīm Zodiaka zīmēm veiksies jo īpaši: 12. – 22. augusts

Ja agrāk uzskatīja, ka veiksmi nes zilais putniņš, tad tā vien liekas, ka šobrīd veiksmi mums sola pašas debesis. Dažbrīd zvaigznes sastājas tādās kombinācijās, ka visa kosmosa enerģija uzlādē cilvēkus neticamai veiksmei.

Astrologi steidz mums pastāstīt, ka periodā no 12. līdz 22, augustam cītīgi jāvēro viss, kas notiek apkārt. Tieši šajās dienās debesis pārklās zemi ar laimes, pozitīva, veiksmes un iedvesmas enerģiju, ar enerģiju, kas veicinās visu jauno iesākumu izdošanos!

Tieši šādās dienās cilvēkos dodas Zilais veiksmes putniņš, kas līdzi nes vēlmju piepildīšanos un jaukus brīžus. Astrologi iesaka norādītajā laika posmā visus savus spēkus novirzīt vēlmju piepildīšanai, un nekādā ziņā nenovirzīties no nospraustajiem mērķiem.

LASI VĒL: Viss augusts būs kā viena liela baltā josla trim zodiaka zīmēm

Jūs varat sasniegt lieliskus rezultātus it visās jomās, vienalga vai tā būs karjera, vai personīgā dzīve, slava, vai nauda, mīlestība, vai draudzība. Veiksme jūs pavadīs it visās avantūrās un ceļojumos, sarežģītās situācijās un sen gaidītās tikšanās, kuras jums ir ļoti svarīgas.

Vadoties pēc horoskopa no 12. Līdz 22. augustam pati lielākā veiksme uzsmaidīs Skorpioniem, Dvīņiem, Vēžiem, Auniem un Ūdensvīriem, bet citiem nāksies par to nedaudz pacīnīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru