Viss augusts būs kā viena liela baltā josla trim zodiaka zīmēm

Dzīve ir svītraina, taču tas to padara ne mazāk lielisku. Dzīve mums atnes skumjas, bet pēc tiem parasti nāk gaišā josla. Cilvēki vienmēr vēlas ticēt labajam, viņi vēlas cerēt uz labāko, un šī ir absolūti pareiza nostāja: ir jātic!

Ja paskatīsies uz pasauli pozitīvi, tad tāda tā arī kļūs. Tā būs pozitīva un dzīvespriecīga, un baltā josla parādīsies bez kavēšanās. Pēc astrologu domām, augustā var notikt īsts brīnums, un dzīve kļūst tik brīnišķīga un apbrīnojama, ka to ir pat grūti iedomāties.

Pēkšņi parādīsies vecā mīlestība. Jūtas, kuras slēpi gadiem ilgi, atdzims no pelniem. Sāksies jauns dzīves posms, pilns ar laimīgiem mirkļiem, skaistām dienām, siltiem vakariem, randiņiem un mīlestības aromātu.

LASI VĒL: Šarlote krēms – derēs jebkurai kūkai

Daudzi beidzot satiks savu otru pusīti, tāpēc nesēdieties mājās, dodieties ciemos, uz kino, pastaigājieties parkos un laukumos, jo kaut kur uz soliņa jūs gaida liktenis.Dažiem viss augusts var kļūt par vienu skaistu baltu joslu, kas  piepildīs dzīvi ar pozitīvismu, prieku, labu garastāvokli.

Zvaigznes saka, ka augusts būs baltā josla Dvīņiem, kuriem šomēnes saule iespīdēs visos dzīves stūros. Jums vairs nebūs problēmu atrast darbu vai mīlestību, jūsu pasaule būs pilna piedzīvojumiem un gaišuma.

Dvīņu dvēseles būs pilnas ar pozitīvismu, un tā ir pareiza attieksme, jo jūs, vairāk nekā citi zināt, ka tikai uz pozitīvas nots jūs varat dzīvot laimīgi. Bezcerīga gaušanās nav Dvīņu stiprā puse, un augusts viņus apbalvos par tik gaišu dvēseles noskaņojumu, ienesot viņu dzīvē daudz labu pārsteigumu!

Astrologi paredz, ka augusts izrādīsies ļoti pozitīvs Jaunavām, kurām visas problēmas paliks pagātnē. Jaunavu prāta spēks un spēja pārdzīvot pat visbriesmīgāko nelaimi, nāks par labu. Jaunavu dvēselei būs vajadzīgas gaišas izmaiņas, un tā tās saņems.

Kopš paša augusta sākuma Jaunavas saņems virkni izdevīgu piedāvājumu darbā un personīgā dzīvē, jums vienkārši jāfiltrē un jāizvēlas. Viss augusts Jaunavām būs izteikta baltā josla, tāpēc viss, ko vēlaties, jums būs pieejams, dzīvojiet dzīvi pilnvērtīgi un neliedziet sev neko!

LASI VĒL: Vīrs pēc dzemdībām nosauca savu sievu par “ziloņmāti”, bet pavisam drīz viņa uzzināja, ka viņš viņu krāpj. Tad viņas dzīve mainījās par visiem 180 grādiem!

Zivis augustā peldēs nepārtrauktā pozitīvisma jūrā. Augusts dos jums brīnišķīgu ceļojumu, par kuru esat sapņojis ļoti ilgi, un arī princis balta zirgā būs tikai akmens metiena attālumā.

Likteņa sagatavotā satikšanās jūs gaida augusta vidū, un pirms tam jums būs laiks savest sevi kārtībā, noslaucīt skumjas no sejas un uzvilkt sniegbaltu smaidu.

Jo vairāk laba garastāvokļa jums būs dvēselē, jo vairāk laimes izjutīsi augustā. Šis mēnesis jums būs labākais 2020. gadā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru