Septembrī zem Augstāko spēku aizsardzības atradīsies 5 zodiaka zīmes

Astroloģijā Augstākos spēkus simbolizē transsaturna planētas: Urāns, Neptūns un Plutons. Viņu atbalsts nodrošina aizsardzību no nepatikšanām, palīdz neskartiem iziet no problēmām, atnes negaidītu veiksmi.

Septembrī šīs planētas nebūs īpaši dāsnas, taču dažas zīmes no tām tomēr gūs kādu labumu.

1.septembrī Plutons atbalstīs Dvīņus un Jaunavas jautājumos, kas saistīti ar braucieniem un komunikāciju.

Viņi varēs apstrādāt milzīgu informācijas apjomu un tikt galā ar daudzu cilvēku spiedienu. Uzstājoties un runājot citu cilvēku vārdā priekšniecības vai liela pūļa priekšā, viņus pavadīs veiksme. Skatītāji viņus atbalstīs uzstāšanās laikā, bet paši Dvīņi un Jaunava šajā laikā var justies tā, it kā kāds viņiem diktētu priekšā pareizos vārdus. Viņi tiks pasargāti no problēmām braucot ar sabiedrisko transportu, bet atrodoties pūlī, dzelzceļa stacijā, lidostā viņiem nav jāuztraucas, ka tiks saspiesti pūlī vai viņi kritīs par kabatzagļu upuri.

LASI VĒLVīrs uzrakstīja man vēstuli, kurā bija tikai 6 vārdi, es tos atcerēšos mūžīgi…

2. un 3. septembrī Augstāko spēku aizsardzībā atradīsies Lauvas un Jaunavas

Urāna trins uz sauli izdarīs tā, ka Lauvu un Jaunavu neveiksmīgie apstākļi burtiski kā uz burvju mājienu izmainīsies pa 180 grādiem. Jautājumos, kuros Lauvām un Jaunām likās, ka nav izejas, viss nokārtosies uzreiz.

Un vēl Urāns var uzdāvināt negaidītu veiksmi. Lauvām un Jaunavām radīsies kāda unikāla iespēja, un atkal tieši tad, kad viņi par to nedomās. Rezultātā viss viņu dzīvēs izmainīsies ļoti ātri. Attiecībā uz Jaunavām problēmu atrisināšanās un veiksmes atnākšana būs vērojama jautājumos, par kuriem Jaunavas ir ļoti ieinteresētas. Tas var būt negaidīts risinājums, kā iziet no grūtas situācijas. Iespējama atbrīvošanās no kaut kā, kas ir jau apnicis. Jaunavām būs vairāk brīvības un telpas, lai pašrealizētos. Lauvas savukārt būs pasargātas finanšu lietās.

14. un 15. septembrī Saules un Plutona trins atkal sniegs aizsardzību no problēmām un labvēlīgu iznākumu jebkurā lietā Lauvām un Jaunavām.

Tās būs satriecošas dienas, kurās apstākļi šo zīmju pārstāvjus aiznesīs vētrainā pacēlumā un nogādās tur, kur viņi paši saviem spēkiem nenonāktu.

Lauvām un Jaunavām nevajag iet pret likteni. Ja apstākļi izveidojas tā, ka jūs negaidīti kaut kur nokļūstat, vai tieši pretēji, kaut kur netiekat, ar kādu nesatiekaties, esat spiests darīt kaut ko neplānot – nepretojieties. Viss ir labi. Jūs vienkārši esat nokļuvuši likteņa plūsmā un jūsu dzīvi tagad pārvalda augstākie spēki. Nepārdzīvojiet, Augstākie spēki jūs apsargā un beigu beigās viss sakārtosies pašā labākajā veidā.

Jaunavām izmainīsies situācija sociālā ziņā, apkārtējie uz viņiem sāks skatīties citādāk. Izmainīsies virziens, kurā viņiem doties. Vecie mērķi Jaunavām var šķist pilnīgi neinteresanti, toties parādīsies jauni, svarīgi un nopietni. Jaunavas pašas spēs salabot savu dzīvi un no tās iegūt to, ko vēlas (bet tajās robežās, kuras atļauj Augstākie spēki).

Lauvas augstākie spēki aizsargās finanšu lietās. Viņiem var izdoties apjomīgs darījums, atbildīga finanšu operācija, un viņiem nevajag pārdzīvot par to, kā viss notiks – viss būs lieliski!

LASI VĒL: Septembrī piecām zodiaka zīmēm sirdis piepildīsies ar pašu karstāko mīlestību

Neptūns septembrī atradīsies saistībā tikai ar Mēnesi. Tas nozīmē, ka viņš nesniegs aizsardzību nopietnās lietās, kā arī lielu veiksmi.

Toties Mēness un Neptūna harmoniskie aspekti palīdzēs sīkos mājas darbos Vēžiem 12. septembrī un Skorpioniem 21. septembrī. Viss viņiem izdosies viegli, vienmēr pa rokai atradīsies tās lietas un cilvēki, kuri konkrētajā brīdī būs nepieciešami. Viņiem paliks spēcīgāka intuīcija, bet tas palīdzēs labāk orientēties esošajos uzdevumos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru