Vīramāte izmazgāja veļu, pievienojot lauru lapu. Ieraugot rezultātu, tagad daru tā arī pati

Mana vīramāte, kad mazgā veļu, vienmēr pievieno tai lauru lapu. Ieraudzījusi rezultātus, es biju satriekta. Šo metodi tagad arī pati izmantoju.

Tā palīdz pat tad, kad nejauši izmazgāji balto veļu ar kādu rozā apģērba gabalu. Ar tādas vienkāršas metodes palīdzību var atrisināt radušos problēmu. Lauru lapa mazgāšanas laikā palīdz apģērbu patiešām ideāli izbalināt!

LASI VĒL: Kā pareizi mazgāt veļu, lai to nesabojātu?

Vienkāršs triks, lai atgrieztu apģērbam sākotnējo krāsu

Sākumā vajag ielikt divpadsmit lauru lapas katliņā ar ūdeni un uzlikt uz uguns. Kad ūdens ir uzvārījies, jānoņem katliņš no uguns un jāļauj tam 15 minūtes atdzist, pēc tam apģērbs jāiemērc ūdenī. Tālāk nepieciešams ļaut novārījumam iesūkties, līdz tas būs pilnībā atdzisis. Kad tas ir izdarīts, veļa jāmazgā pēc parastās procedūras. Visbeidzot, vajag iemērkt apģērbu ūdenī, kurā izšķaidītas 4 – 5 paciņas cepamā pulvera un 1 – 2 ēdamkarotes dzeramās sodas. Pēc tam apģērbs jāatstāj uz vairākām stundām (2 – 3), kad tās pagājušas, apģērbs jāizskalo, jāizgriež un jāizžāvē. Tas arī viss, veļa atkal ir kā jauna!

Slēdziens

Viss notiek neticami vienkārši. Bet rezultāts priecē ne tikai mani. Visi mani tuvinieki, kuri ir izmēģinājuši šo paņēmienu, ir bezgala priecīgi. Gribētos pieminēt, ka šajā metodē tiek izmantotas tikai dabīgas sastāvdaļas. Un tas nozīmē, ka jums, tai skaitā arī man, nevajag nekādas ķimikālijas un īpaši lielus finansiālus ieguldījumus, lai iegādātos speciālus tīrīšanas līdzekļus.

LASI VĒL: Lūk, kādēļ veļas mazgājamā mašīnā kopā ar veļu liek dzijas kamolus: atjautīgas saimnieces padoms

avots: syl.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru