Paskatījāties pulkstenī, bet pulkstenis rāda tieši 14:00? Tas nav vienkārši tāpat! Māņticība katrai dienas stundai

Ja jūs paskatījāties pulkstenī, un pulkstenis rāda 12:00, tad ziniet, ka tas viss nav vienkārši tāpat. Katrai dienas vai nakts stundai ir sava nozīme. Ja jūs vēlaties uzzināt šīs māņticības, uzmanīgi izlasiet zemāk sniegtos paskaidrojumus. Viņi jums palīdzēs turpmākajā dzīvē.

Ko nozīmē, ja pulkstenis rāda 00:00?

Ja jūs nakts vidū pamodāties, kā Pelnrušķīte ballē, tas nozīmē, ka jūsu mīlasstāstam būs laimīgas beigas, gluži kā pasakā. Tā kā, ja jūs paskatīsieties pulkstenī 00:00, jūs un jūsu izredzētais dzīvosiet ilgi un laimīgi!

LASI VĒL: Aizliedzoši ticējumi: ko nedrīkst darīt, lai nepiesauktu nelaimi

Pulkstenis 01:00 nozīme

Jūs pēdējā laikā bieži esat nesavākti? Tas nozīmē, ka jūs esat iemīlējušies un vienmēr domājat tikai par viņu. Un, ja jums sanāk skatīties pulkstenī 1:00 tādā reizē, tas nozīmē, ka jūsu mīlestība ir ļoti spēcīga

Kādu noslēpumu slēpj 02:00?

Ja jums patīk konkrēts cilvēks, un jūs nezināt, kā likt viņam pievērst jums uzmanību, jums vajag būt nedaudz pacietīgiem. Drīz vien jūs saņemsiet negaidītu uzaicinājumu braukt uz pilsētu. To apstiprina arī fakts, ka jūs pulkstenī ieraudzījāt 14:00.

Kas jāzina par 03:00?

Kad jūs skatāties pulkstenī, un pulkstenis rāda 03:00, tad ziniet, ka jūsu partneris patiesi jūs mīl, un cenšas katru dienu jums pierādīt, cik spēcīgas ir viņa jūtas.

04:00 nozīme

Ja jūs esat iesaistījušies jaunās attiecībās, esiet gatavi! Pavisam drīz viss kļūs nopietni.

Ko nozīmē 05:00?

Ja jūs paskataties pulkstenī, un pulkstenis rāda 5 no rīta, tas nozīmē, ka jūsu mīļotais skumst pēc jums. Tā kā, ja viņš ir netālu no jums, piezvaniet viņam. Viņš noteikti būs priecīgs sadzirdēt jūsu balsi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru