Vecāki nav iedevuši tik, cik tu gribēji: beidziet vilkt sev līdzi pagātnes aizvainojums

Apmēram 90% to cilvēku, kas ir ieradušies uz terapijām, apgalvo, ka dažādu dzīves problēmu iemesls ir viņu vecāki. Protams, ka parasti viņi sāk ar pavisam ko citu.

Parasti viņi sāk ar ģimenes dzīvi, darbu vai slimībām, bet pārsvarā pabeidz ar pavisam ko citu – vecāki nesniedza visu, ko vajadzēja. Viņi man esot vēl parādā. Šāds apgalvojums kļūst par galveno šķērsli viņu dzīvē un darbos.

LASI VĒL: Lūk, kādās attiecībās jūs būsiet patiešām laimīgi, balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi

Nav iespējams sakārtot attiecības vecāka un jaunākā starpā, jo jaunākais nemitīgi kaut ko pieprasa. Parasti tas ir tādēļ, ka jaunākajam nepietiek ar visu to, kas jau ir izdarīts viņa labā.

Atceros pati sevi pirms pieciem gadiem, kad arī man šī frāze nozīmēja daudz ko. Tolaik ar saviem bērnības pārdzīvojumiem man patika dalīties pa labi, pa kreisi. Šādā veidā katru reizi atgādināju savai mammai, ka viņa man varēja dot vairāk vai sniegt kaut ko citu. Tēvam atgādināt ar pārmetumiem, ka viņam vajadzēja darīt citādi. Tas viss iznīcināja gan mani, gan manu dzīvi, jo es nemitīgi dzīvoju pagātnē. Dzīvoju kopā ar pagātnes aizvainojumiem un notikumiem. Man likās, ka šos notikumus vienkārši nav iespējams atstāt pagātnē (jo vienmēr tak nepieciešams panākt taisnību!).

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru