Lūk, kādās attiecībās jūs būsiet patiešām laimīgi, balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi

Janvāris

Attiecības, kurās jūs abi esat darbaholiķi un orientēti katrs pats uz saviem sasniegumiem un karjeras izaugsmi. Tāpat būsiet laimīgi ar cilvēku, kas spēs jūs atbalstīt un kuru atbalstīsiet arī jūs.

Februāris

Savstarpējās attiecības, kurās abi divi met viens otram izaicinājumus un izkāpjat no savas komforta zonas (jaunas aizraušanās, darba izmaiņas utt.). Jums ir svarīgi, ka pat šajos brīžos spējat justies 100% droši, būdami ar savu partneri, kas spēj sniegt jums atbalstu un mīlestību.

Marts

Attiecības, kurās labsirdība, līdzcietība un dziļas emocionālās saites vienam ar otru ir augstā cieņā. Attiecības, kurās jūs jūtaties tā, it kā jūs visu mūžu būtu bijuši labākie draugi un vistuvākie kompanjoni.

Aprīlis

Attiecības, kurās jūs cienāt kopā pavadīto laiku – tās var būt romantiskas tikšanās vai pasēdēšana kopā ar draugiem. Kā arī attiecības, kurās jūs iegūstat motivāciju veikt jaunus darbus, iegūt jaunus piedzīvojumus – viss tas, no kā jūs parasti atsakāties.

Maijs

Attiecības, kurās jums nekad nebūs miera, jo jūs jutīsiet līdzi visiem partnera notikumiem – kā labiem, tā ne tik labiem. Jūs abi veltāt laiku radošām darbībām, ceļošanai uz jaunām vietām, individuālo prasmju attīstīšanai, kā arī vēlme augt un attīstīties gan vienatnē, gan kopā ar partneru.

Jūnijs

Attiecības, kurās akcents tiek likts uz vēlmi jautri pavadīt laiku un nostiprināt savstarpējās saiknes. Jums nepieciešamas attiecības, kurās jūs bieži esat kopā, daudz smejaties un bieži runājat viens ar otru, bet jūsu attiecības pa to laiku tikai attīstās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru