Trīs Zodiaka zīmes, kuras vislabāk flirtē un ir īsti pavedinātāji

kiuyhfNoskaidro, kuras 3 Zodiaka zīmes ir vislielākās ekspertes flirta mākslā!

Viena zīme to dara jutekliski un emocionāli, otrai tā ir kā spēle un sports, taču trešajai- interesants piedzīvojums, kas atklāj daudzšķautņainās pasaules dabu…

Skorpions

Šīs jutekliskās zīmes pārstāvji ir īsti priekšspēles eksperti, gan gultā, gan vēl krietni pirms tās. Viņi vienmēr atradīs īstos un vistrāpīgākos vārdus, lai raisītu pretējā dzimuma interesi par sevi. Tā kā viņi labi izjūt apkārtējās vides un vēlamā partnera noskaņojumu, tad nav grūti atrast piemērotāko reakciju, lai panāktu sev vēlamo rezultātu. Skorpioni koķetē nopietni, neļaujot pārprast viņu nodomus. Tas visu padara vienkāršāku abām pusēm- vai nu iesaisties, vai izstājies.

LASI VĒL: 

Kādai būtu jābūt jūsu otrajai pusītei, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi. Un jūsu otrās pusītes atbilst šim raksturojumam?
Astroloģe Vasilisa Volodina atklāj kādas Zodiaka zīmes sagaida neticama veiksme. 2018. Gada septembrī Fortūna būs viņu sabiedrotā!
Lūk, ko augstākie spēki iečukstēja ausī katrai zodiaka zīmei

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem flirts ir tīrā spēle. Viņiem tas pat šķiet uzjautrinoši, jo abas iesaistītās puses ļoti labi saprot, ko dara. Lauva izvēlas tikai atbilstoši cienīgu partneri, līdz ar to, arī otra puse visticamāk būs eksperts flirtā. Un, šeit sākas Lauvas radošums- ko tik viņa neizdomās, lai parādītu, cik atšķirīga un īpaša, salīdzinot ar citiem, viņa ir. Un, jo vairāk viņai izrāda uzmanību, jo apbrīnojamāks kļūst Lauvas šarms. Šie zvēru karaļi, sportisti flirta disciplīnā, ir pelnījuši medaļu par izdomu, mērķtiecību un prieku, kādu paši gūst no šī savaldzināšanas procesa.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji flirtē, jo tas vienkārši ir interesanti. Tā ir iespēja iepazīt otru cilvēku dažādās gaismās, jo Ūdensvīrs nekad neko nesaka tāpat vien. Tas viss ir domāts, lai redzētu otra reakciju, lai viņu „provocētu” piekrist tam, ko vēlas Ūdensvīrs. Viņi izmantos visus ieročus, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, un tā kā morāle ir ļoti diskutabls jautājums, tad tas nekad nebūs šķērslis ceļā uz mērķi. Ar viņiem koķetēt ir interesanti, jo viņi nekad nepadodas. Visticamāk, pat, ja jūs īpaši neatbildat Ūdensvīra flirtam, viņš izdomās, kā jūs savaņģot. Tā vai šā, taču Ūdensvīra neizprotamās metodes un domu gājiens gandrīz vienmēr strādā! Lielākoties tāpēc, ka viņš nejūt kaunu, taču citiem ir problēmas ar atteikšanu…

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru