Astroloģe Vasilisa Volodina atklāj kādas Zodiaka zīmes sagaida neticama veiksme. 2018. Gada septembrī Fortūna būs viņu sabiedrotā!

Augusts neizbēgami tuvojas beigām. Rudens ir priekšā – ļoti grūts periods daudziem cilvēkiem. Slavena krievu astroloģe Vasilisa Volodina pastāstīja, ko sagaidīt zodiaka pārstāvjiem.

Jo īpaši astroloģijas speciāliste atklāja, kādas Zodiaka zīmes būs īpaši veiksmīgas 2018. gada septembrī, un paredzams, ka tie gūs panākumus daudzās dzīves jomās. Veiksminieku sarakstā šoreiz ir Auns, Ūdensvīrs, Zivis.

Šī gada septembrī Fortūna ļoti atbalstīs Aunu, veiksme būs viņu pavadonis visās dzīves jomās – darbā, mājās, mācībās, personīgajā dzīvē un finansēs. Šī iemesla dēļ astrologs iesaka zīmes pārstāvjiem risināt neatliekamās un sensitīvās problēmas septembrī – pateicoties labai veiksmei, viss risināsies lieliski.

LASI VĒL: 

Pilna zeme ar kastaņiem – izmanto tos pareizi! 10 lieliskas idejas, kā izmantot kastaņus
Kas sagaida Zodiaka zīmes septembra mēnesī? Septembris daudzām Zodiaka zīmēm sola būt labvēlīgs periods, bet tomēr dažiem momentiem ir vērts pievērst uzmanību
Ārkārtīgi precīzs horoskops – kas notiks ar katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem septembrī?

Daudzi patīkami pārsteigumi 2018. gada septembrī gaida Ūdensvīru. Pateicoties veiksmīgai situācijai, zīmes pārstāvji varēs atrisināt daudzas sarežģītas problēmas. “Gaismas josla” būs Ūdensvīrā līdz mēneša vidum. Un šīs iespējas, protams, ir jāizmanto, iesaka astrologs.

Negaidīta veiksme un panākumi septembrī atnāks arī pie Zivīm. Tā kļūs par pelnīto atlīdzību par apzinīgu darbu. Vasilisa Volodina brīdina, ka zīmes pārstāvju milzīgie panākumi radīs skaudību kolēģu vidū, kuri mēģinās kaitēt. Tomēr nebūs grūti pasargāt sevi no skaudīgām personām – pietiek ar to, kā nereaģēt uz viņu provokācijām un izrādīt iecietību, tad pretinieki paliks “tukšām rokām”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru