Kādai būtu jābūt jūsu otrajai pusītei, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi. Un jūsu otrās pusītes atbilst šim raksturojumam?

Auns

Aunam viņa otrā pusīte ir ceļabiedrs uz visu dzīvi. Šīs zīmes pārstāvji bieži sapņo un vēlas šai dzīvē sasniegt ļoti daudz. Aunam nav vajadzīgas attiecības, kas velk viņu uz leju un traucē sasniegt mērķus. Tieši tāpēc aunam vajadzīgs tāds partneris, kurš viņu motivēs kustēties tālāk un iekarot jaunas virsotnes.

Vērsis

Vēršiem nepatīk, kad viņiem pretojas un runā pretī. Viņi vēlas, lai viss notiktu tā kā grib viņi. Šīs zīmes pārstāvji nevienam neļaus piespiest viņus šaubīties par sevi. Vērsim ideāli derēs tāds, kurš akli viņu atbalstīs un rūpēsies par to, lai visas viņa vajadzības būtu apmierinātas.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji nekad nav bijuši īpaši izvēlīgi un tas ir labi. Viņi ir diezgan uzņēmīgi un var pieskaņoties dažādiem cilvēkiem. Kad lieta nonāks līdz dzīvesbiedra izvēlei, Dvīņi izvēlēsies to, kurš sagādās viņiem vismazāk raižu. Viņiem vajadzīgs kāds, ar kuru kopā viņi var palikt tādi , kādi ir un ne par ko neuztraukties.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji visvairāk par visu dzīvē grib, lai viņus mīl. Ļoti svarīgi viņiem izjust tieši tādu mīlestību, kādu viņi visu laiku ir vēlējušies. Vēzim nav svarīgi kā viņa otrā pusīte izskatīsies un cik viņa pelnīs. Viņiem ir vajadzīgs tāds cilvēks, kurš mīlēs viņus bez robežām, neskatoties ne uz ko.

Lauva

Lauva atteiksies atzīties, ka šai pasaulē ir cilvēks, ar kuru viņam ir lemts būt kopā. Taisnība ir tā, ka ideāls dzīvesdraugs Lauvai būs tas cilvēks, kurš cels viņa pašnovērtējumu. Šīs zīmes ego alkst apkārtējo atzinību. Tieši tāpēc Lauva meklēs cilvēku, kurš spēs apmierināt šo vajadzību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru