Tiesneša vārdi izsauca histēriju vecākos, kuri bija nomērdējuši badā savu 10 mēnešus veco meitiņu

Sets Velčs un Tatjana Fuzari no Kentas nelaida klāt ārstus savai desmit mēnešus vecajai meitai Mērijai, kura mira no bada un atūdeņošanās. Vecāki paskaidroja, ka medicīniskās palīdzības lūgšana ir pretrunā ar viņu reliģiozajiem uzskatiem, ziņo Daily Mail.

Par mazās Mērijas nāvi uzzināja pēc tam, kad viņas tēvs Sets uzzvanīja uz 911. viņš paskaidroja, ka atradis mazo mirušu gultiņā. Sekcija parādīja, ka meitenīte nomira no bada un atūdeņošanās un viņas vecākus aizturēja.

LASI VĒL: 

Jaunizceptā māte ielika savu 12 dienas jauno meitiņu autokrēslā uz izmeta pa logu. Viņas rīcības iemesls ir vienkārši neticams
Produkti, kurus NEDRĪKST dotiem bērniem līdz 1 gada vecumam
Mazpazīstami veidi, kā nomierināt raudošu mazuli, kas patiešām darbojas

Pratināšanas laikā Sets Velčs un Tatjana Fuzari atzinās, ka viņu meita jau mēnesi atradās briesmīgā stāvoklī. Taču vecāki neuzskatīja par vajadzīgu, griezties pie ārsta, jo tas , redziet, ir pretrunā ar viņu reliģisko pārliecību. Laulātie, kuriem ir vēl divi bērni, kategoriski atteicās bērnus potēt, uzskatot, ka tādejādi viņi varot aizvainot Dievu un traucēt evolūcijai.

“Ja tic evolūcijai un izdzīvo stiprākais, kāpēc mēs visus potējam? Vai tad mums nav jāļauj vājajiem nomirt un stiprajiem izdzīvot? ” tā – Sets Velčs

Vecāki bija pārliecināti: maksimums, kas viņiem draud, – apsūdzība par cietsirdīgu izturēšanos pret bērnu. Pēc zemāk ievietotā video saprotams, ka apsūdzība meitas slepkavībā viņiem bija liels pārsteigums.

Video: Daily Mail

Tagad laulātajiem draud mūža ieslodzījums. Beidzamais tiesas sēdes lēmums tiks pasludināts 20 augustā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru