Lūk kas jāzina katrai Zodiaka zīmei par attiecībām

Auns: veselīgas savienības atslēga  – kompromiss

Tā ir galvenā mācība, kas ir jāiemācās Aunam. Auns ir viena no spītīgākajām Zodiaka zīmēm. Viņš triecas ar galvu sienā, lai sasniegtu savu mērķi un uzspļauj visiem likumiem: gan rakstītiem, gan nerakstītiem. Taču, kad viņš uzsāk attiecības, šī īpašība viņa partnerim var sagādāt nopietnas problēmas, jo Auns nav radis pieņemt kāda cita viedokli, tikai savu. Viņam vajadzētu mācīties atšķirt gribasspēku no ietiepības, ja viņš grib veidot ilgstošas un nopietnas attiecības. Reizēm vajag māciet iziet uz kompromisu!

Lauva: jūs ne vienmēr variet kontrolēt situāciju

Lauvam patīk uzņemties atbildību. Viņš ir iedzimts līderis un neļaus nevienam šo titulu atņemt! Par laimi, vairums cilvēku mīl, kad viņus kāds vada, taču tirānijai attiecībās vietas nav. Lauvām reizēm vajag atbrīvoties un atdot vadības grožus savam partnerim. Jā, no sākuma tas šķitīs nepierasti, taču reizēm vienkārši ir nepieciešams. Ja jūs pastāvīgi uzņemsieties atbildību, vienlīdzību attiecībās jums neredzēt.

Strēlnieks: agri vai vēlu jums nāksies uzņemties atbildību

Jā, jums varbūt ir alerģija pret pienākumiem, taču attiecībās tie ir nepieciešami! Pie tam, jums nevajag uzreiz uzņemties visu atbildību. Izklaidējieties pēc sirds patikas, ja jums to gribās, tiecieties ar jauniem cilvēkiem. Tas viss ir atkarīgs no jums. Tikai atcerieties: kādā jūsu dzīves posmā jums nāksies pieņemt lēmumu atklāties savam partnerim, ja viņš jums kaut ko nozīmē. Jūs nevariet visu laiku būt vientuļnieks!

Vērsis: nebaidieties būt ievainojams

Vērsis vienmēr stāv sardzē par savu sirdi. Jā , šis raksturojums atbilst visām Zemes zīmēm, taču ideāli tieši Vērsim. Jūs nevēlaties nekam dot iespēju jūs sāpināt. Jūs baidāties, ja jūs kādam atklāsieties un izstāstīsiet savus dziļākos un tumšākos noslēpumus, jūs dosiet viņam iespēju jūs ievainot. Tā nav pareiza taktika. Jums varbūt vajadzēs ļoti daudz laika, lai saprastu, kādas tad ir jūsu jūtas pret partneri un sajusties pilnīgā drošībā, taču, kolīdz jūs to izdarīsiet, jūs varēsiet justies komfortabli un laimīgs.

Jaunava: pasaulē nav ideālu cilvēku, un tas ir normāli

Jūs esiet ļoti kritiskas un uzstādiet augstas prasības gan sev, gan citiem un jums tas liekas normāli. Taču lieta ir tāda, ka reizēm jūs pieturieties pie nereāliem standartiem, koncentrējieties uz negatīvo un ignorējiet visas cilvēku pozitīvās īpašības. Tā ilgi turpināties nevar – agri vai vēlu jums nāksies atslābt un ļaut cilvēkiem būt tādiem , kādi viņi ir. Neviens negrib dzīvot, jūtot, ka viņu kāds pēta zem mikroskopa. Jums ir jāsaprot, ka neviens cilvēks nav ideāls un jums būs jāizlemj, kādas nepilnības partnerī jūs variet pieņemt un kādas nē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru