Māte, lai ieriebtu savam vīram, centās ar kājām saspārdīt mazo meitiņu

Izmeklētāji pašlaik izskata nelielu video, kurā iemūžināts ģimenes konflikts. Video uzņemts Krievijas pilsētā Noginskā. Kadros redzams, kā sapsihojusies māte ar kājām spārda savu pusotru gadu veco meitiņu, kas tobrīd gulēja uz zemes.

Šokējošais video, kas nokļuvis pašlaik internetā, kļuva par iemeslu policijas iejaukšanās procesam. Vjačeslavs Samoilovs telefonā nofilmēja strīdu ar sievu, kurā visvairāk cieta viņu pusotru gadu vecā meitiņa. Sieva nometa bērnu uz zemes, bet ģimenes galvā, tajā vietā, lai paņemtu meitiņu rokās un pasargātu, sāka visu filmēt mobilajā telefonā.

LASI VĒL: 

Šokējoši! Kas gan slēpjas zem šī skaistuma?
Jaunizceptā māte ielika savu 12 dienas jauno meitiņu autokrēslā uz izmeta pa logu. Viņas rīcības iemesls ir vienkārši neticams
Mamma nevarēja saprast, kādēļ viņas bērns nemitīgi ar kaut ko slimo. Lūk, kas izrādījās par iemeslu!

Vīrietis jau pastāstīja policijai, kas tieši tajā dienā notika. Pastaigas laikā, vīrietis it kā esot paņēmis sievas telefonu, bet viņai tas nav paticis. Iespējams, lai ieriebtu savam vīram, viņa demonstratīvi izvilka savu pusotru gadu veco meitiņu no ratiņiem un nometa viņu uz zemes.

Vjačeslava rokas tajā brīdī bija aizņemtas ar savu telefonu, iemūžinot video tā brīža konfliktu. Kā gan citādi tad lai paskaidro, ka pieaudzis un spēcīgs vīrietis, kas savulaik dienējis armijā, nespēja tikt galā ar sievieti un pasargāt savu bērnu.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru