Sieviete atcēla kāzas, kad uzzināja kā viņas līgavainis ”audzina” viņas mīļos suņus

Sākotnējā attiecību posmā gandrīz visi vīrieši (un kāpēc to slēpt, arī sievietes) šķiet absolūti normāli vai pat ideāli. Bet patiesībā ievērojama daļa no viņiem tikai nēsā normāla cilvēka masku, visu laiku izliekoties un spēlējot cildenas personas lomu.

Bieži vien otrās pusītes neglītā seja tiek atklāta tikai pēc kāzām, kad “pieklājības maska” vairs nav vajadzīga.

LASI VĒL: 100% rezultāts – kādā mēnesī meitene piedzimusi – tāds ir arī viņas raksturs!

Šī stāsta varonei paveicās, viņa pirms kāzām varēja uzzināt par līgavaiņa nežēlību un pārmērīgo agresivitāti. Un viņi tajā palīdzēja viņas divi franču buldogi. Viss sākās ar to, ka Nina, tas ir varones vārds, sāka pamanīt dažas dīvainas lietas. Viņas divi mīļie buldogi, parasti jautri un sabiedriski, ieraugot viņas līgavaini centās izturēties pēc iespējas klusāk un neuzkrītošāk. Un, ja jūtu neizrādīšanai, varēja atrast diezgan pamatotu izskaidrojumu – greizsirdība un viss pārējais, tad nobrāzumu un sasitumu parādīšanās jau pievērsa pastiprinātu uzmanību.

 

Kā vēlāk atzina meitene, viņa nevēlējās ticēt briesmīgākajam līdz pašām beigām. Bet tas, ka viņas suņuki atklāti baidījās no līgavaiņa un tika ievainoti, lika viņai to darīt.

 

Viņa negribēja izvirzīt apsūdzības bez pierādījumiem, jo, neskatoties uz visu, viņa mīlēja šo vīrieti. Lai saprastu notiekošo, Ninai viesistabā bija jāuzstāda slēpta kamera. Un lūk, ko viņa ieraudzīja. Es neievietoju visu video, šis skats nav domāts cilvēkiem ar vājiem nerviem. Un šie kadri parāda, cik “maigs” ir šis vīrietis.

Nākošajā lapā šokējošas bildes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru