Sausā barošanās. Kā sadedzināt zemādas taukus?

2

Sausā barošanās sievietēm: 1. fāze – pirmām kārtām ir jāsaprot, cik daudz olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu jums ir nepieciešams. Olbaltumvielu un ogļhidrātu nepieciešamo daudzumu aprēķināsim pēc formulas ( svars x 2). Piemēram, jūsu svars ir 57 kg, tas nozīmē, ka olbaltumvielu/ogļhidrātu nepieciešamais daudzums ir 114 grami.

3
Tā kā mēs vēl trenējamies, tad pievienojam aptuveni 30 – 40 gramus olbaltumvielu un ogļhidrātu. Taukus saņemsim no olbaltumvielu un ogļhidrātu avotiem (var pievienot pāris zivju tauku gramus dienā).

Bet nevajadzētu pārsniegt limitu 0,5 grami uz 1 svara kilogramu, tas ir, ar svaru 57 kilogrami tie būtu 28,5 grami tauku dienā.
Ēst vajag bieži: 5 – 6 reizes dienā.

4
Lielāko daļu ogļhidrātu vajadzētu apēst uzreiz pēc treniņa. Jo tuvāk nāk miega laiks, jo ogļhidrātu lietošana samazinās.

Un tā, kādus produktus drīkst ēst?

Olbaltumvielu avots: vistas krūtiņas, tuncis, paltuss, bute, garneles, lasis, olas baltums, liess jogurts, liess biezpiens, proteīna kokteiļi.

5
Ogļhidrātu avots: brūnie vai savvaļas rīsi, lēcas, sautēti dārzeņi, baltie kartupeļi ( cepti vai tvaicēti), auzu pārslas, salāti (bez grauzdiņiem, treknām mērcēm un siera).

LASI VĒL: Kafijas diēta – mīnuss 7 kg tikai 7 dienās! Šī ir mana mīļākā diēta

Tauku avots: Indijas rieksti un mandeles, riekstu sviests, veselas olas (ar dzeltenumu), tauki no gaļas  (steiks, liellopu maltā gaļa, tītars utt), linsēklu eļļa, zivju tauki.

 AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru