Savas 12 gadus vecās meitas izvarotājiem-vecākiem paziņots spriedums

Volgogradā tiesa paziņojusi spriedumu vecākiem, kuri vairāk par gadu savu 12 gadus veco meitu iesaistīja savās seksuālajās izdarībās. Kā ziņo Life, tēvam piespriesti 17 brīvības atņemšanas gadi stingra režīma cietumā, mātei – 15 gadi koriģējošā iestādē.

Saprata, ko dara

Vīrieti un sievieti apsūdzēja vairākās izvarošanas epizodēs un vardarbīgās seksuāla rakstura rīcībās. Savu vainu atzina daļēji.

“Skolnieci sistemātiski izvaroja pašas tēvs, bet nozieguma veikšanu novēroja viņas māte”, – stāstīja izmeklētāji.

Izmeklēšanas laikā tēvu un māti pārbaudīja uz pieskaitāmību, un ekspertīze apstiprināja, ka īpaši smagu noziegumu veikšanas brīdī viņi bija pie pilnas apziņas un saprata, ko dara.

Ir zināms, ka meitenītes māti izvaroja 13 gadu vecumā. Sieviete uzskatīja, ka labāk viņi, nekā kaut kāds maniaks. Jāatzīmē, ka tēvs intīmās attiecībās ar bērnu stājās burtiski katru otro dienu. Viņa sieva te gultā kļuva par trešo, te mocīja meitu bez vīra dalības.

“Tiesa ir noskaidrojusi, ka vecāki laika posmā no 2016. gada decembra līdz 2017. gada martam veica seksuālu vardarbību pret meiteni-pusaudzi”, – ziņo Life.co, atsaucoties uz oficiālo Volgogradas apgabala prokuratūras pārstāvi Oksanu Čeredinu.

Par notikušo kļuva zināms pēc bērna vēršanās slimnīcā un plānotās ginekologa apskates, kas arī ziņoja par šo tiesībsargājošām iestādēm. Tagad meitene atrodas rehabilitācijas procesā sociālā iestādē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru