Pēc šī skrubja zarnu traktam, jūs no prieka bučosiet savus svarus! Dzeriet no rīta un tievējiet vakarā!

Pavasaris un vasara – laiks, kad dodaties uz jūru vai negaidītām ballītēm. Daudzi notikumi mūs pārsteidz nesagatavotus. Bieži vien mēs pamanām, ka kleita kļuvusi par šauru vai peldkostīmā jau kauns rādīties… Taču neķeriet kreņķi, jo mums ir kāds līdzeklis, kas spēs palīdzēt!

Skrubis jūsu zarnām

Lai iepriekš minētie nepatīkamie gadījumu nesabojā jūsu ikdienu, iesakām regulāri uzturēt sevi formā, periodiski attīrot savu organismu ar griķu dzērienu.

LASI VĒL: Iztīrīja zarnas un novājēja par 11 kg mēneša laikā – super skrubis zarnu traktam!

Griķu dzēriens tievēšanai

Gardo un  veselīgo kokteili gatavo no griķu miltiem, jo tiem piemīt virkne labvēlīgu īpašību. Tie attīra asinsvadus un samazina cukura līmeni asinīs.

Tā paātrina un normalizē metabolismu.

Normalizē kuņģa un zarnu trakta darbību.

Izvada no organisma radionukleīdus, šlakvielas un toksīnus.

Nostiprina nervu sistēmu, paaugstina muskuļu izturību.

No rītiem, vidēji 30 minūtes pirms brokastīm, nepieciešams lietot iepriekšējā vakarā pagatvotu dzērienu tikai no divām sastāvdaļām. Mēs pastāstīsim jums sīkāk, kā tas gatavojams.

Šķiriet nākošo lapu un uzziniet šī skrubja recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vita Taurina</cite>

    Smiekligi 😀 Nelietojot miltu produktus,saldumus un alkaholu jau daudz kritisies svara,tatad nav pilnigi nekada sakara ar dzerienu 😀

  • <cite class="fn">Līga Martinsone</cite>

    Vita Tauriņa, precīzi formulēja manas domas, šo izlasot 🙂 Tomēr produkts, kas pagatavots no griķu miltiem un bezpiedevu jogurta (kefīrs vai paniņas arī derēs?) noteikti ir tikai ieteicams kā jebkuras diētas sastāvdaļa. Pieļauju, ka runa šeit ir par zaļajiem, nevis grauzdētajiem griķiem.

  • <cite class="fn">Vards</cite>

    Jebkurš baktēriju saturoš dzēriens iztīrīs zarnas un tādēļ kritīs svars. Griķi 1edamkarote nekas nav. tas tikai lai nav pliks jogurts jādzer. Der arī vājpiens un paniņas un kefīrs.

  • […] LASI VĒL: Pēc šī skrubja zarnu traktam, jūs no prieka bučosiet savus svarus! Dzeriet no rīta un tievēji… […]

Pievienot komentāru