Par katru zodiaka zīmi vienā vārdā

Mūsu raksturu un personību lielu ietekmi atstāj zodiaka zīme, kurā esam piedzimušu. Tieši tāpēc mēs esam tik atšķirīgi.

Jūsu uzmanībai mēs piedāvājam diezgan neparastu horoskopu. Pilnīgs katras zodiaka zīmes raksturojums vienā vārdā. Uzziniet par sevi kaut ko jaunu.

Auns – “labākais”

Ja Svari jums pateiks, ka visi ir vienlīdzīgi un ka nemēdz būt labākie un sliktākie, tad Auniem tieši otrādi patīk, kad viņus sauc par labākajiem. Auniem patīk sacenties un būt pirmajiem itin visā. Kāpēc Aunu mīļākais vārds ir “labākais”? Tāpēc, ka katru reizi, kad viņš kaut kur aiziet, viņš cenšas to izmantot – “šis ir labākais restorāns pilsētā!” “Draugi, šī ir labākā pica, pamēģiniet!” “Man ir labākais puisis/labākā draudzene!”

Ja jūs vēlaties pastāvīgi iepriecināt savu Aunu, tad biežāk sauciet viņu par labāko.

LASI VĒL: Kā lido laiks: brīnumainie sešīši no Kanzasas ir izauguši un šogad kļūs par studentiem

Lauva – “neatkārtojams”

Aunam patīk, kad viņš ir labākais salīdzinājumā ar citiem, bet, ja sāksi salīdzināt Lauvu ar kādu, tad viņš kļūs nikns! Tā patīk darīt Jaunavām, viņas analizē Lauvu ar bijušajiem mīļākajiem un saka taisni – “Lūk, tu šajā lietā esi labākais no visiem maniem bijušajiem, no tevis acīmredzami ir kāds labums!” Bet Lauva taču ir unikāls un neatkārtojams! Viņam ir svarīgi būt izņēmumam sava mīļotā cilvēka acīs. Lauvam patīk atstāt iespaidu uz cilvēkiem, tas gaida ovācijas un paklanīšanos, sajūsmas pilnus skatienus. Pasakiet Lauvai, ka viņš ir neatkārtojams, un nesalīdziniet viņu ne ar vienu zvaigzni!

Jaunava – “pareizais”

Jaunavai ir svarīgi būt pareizai itin visā, Jaunavas ievēro noteikumus, un nepārkāpj sociālās normas. Tādi, lūk, konformisti, kuri nepāries ceļu pie sarkanās luksofora gaismas. Viņi pacietīgi gaidīs, līdz iedegsies zaļā gaisma pat tad, ja nav mašīnu. Jaunavai-vīrietim ir svarīgi zināt, ka viņš dzīvo pareizi, ka visas viņa rīcības ir prātīgas, un pats galvenais – racionālas. Jaunavas visu plāno iepriekš, lai izvairītos no kļūdām, kuras paniski baidās pieļaut. Jaunavu meitenes lepojas ar savu pareizumu – viņas ir teicamnieces, gudrinieces un labas saimnieces.

Vērsis – “uzticamais”

Vērsim ļoti patīk uzticamība, un viņš neriskēs kā Auns ar cerību būt labākais vienmēr un visur. Vērsim ir vajadzīga stabilitāte un pārliecība par rītdienu, viņš grib sevi materiāli nodrošināt. Pats viņš arī ir ļoti uzticams cilvēks, pastāvīgs, viņa solījumiem var uzticēties, viņš ir labs draugs, laikus nāks palīgā, palīdzēs ar praktisku padomu un nekad nenodos. Slavējiet Vēršus par viņu uzticamību!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru