Par katru zodiaka zīmi vienā vārdā

Svari – “jaukais”

Jauks ir sinonīms vārdam burvīgs! Cik gan ļoti Svariem patīk redzēt skaistumu itin visā! Skaista glezna, patīkama meitene, burvīgs puisis! Un, kas tās par skaistajām puķēm uz palodzes? Vai, cik tas ir skaisti teikts! Svariem patīk, kad viņiem saka, ka viņi ir graciozi, viņus vajag apbrīnot kā mākslas izstrādājumu! Skatieties kopā saulrietu pie jūras, un pasvītrojiet, ka katrs mirklis ir skaists! Svaru vīriešus vajag paslavēt par viņu romantiskumu un māku būt par džentlmeni.

Mežāzis – “cilvēks ar statusu”

Mežāzis paskatīsies uz cilvēka mašīnu un  ātri novērtēs viņa materiālo stāvokli, tā viņš uzskata, ka cilvēki viņu uzskatīs par nozīmīgu gadījumā, ja viņš pārskaitīs visas savas regālijas. Viņam ir svarīgi diplomi, apbalvojumi un profesionāla atzinība. Mežāzis ar sasniegumiem pasvītro savu statusu. Statuss nosaka cilvēka vērti sabiedrībā, Mežāzim ir svarīgi justies kā “Personībai”, kas dara kaut ko nozīmīgu. Pasakiet Mežāžiem, ka viņi ir neaizvietojami darbinieki, lieliski apgādātāji, uzticami draugi! Un galvenais – vienmēr lieciet viņiem saprast, ka tas, ar ko viņi nodarbojas, ir svarīgs un vērtīgs. Mežāzis darbu liek pirmajā vietā, un gaida atzinību par saviem nopelniem šajā jomā.

LASI VĒL: “Dāmas, savaldiet savas meitas!” Šādu dvēseles kliedzienu izteica kāds vīrietis, kuram ir 16 gadus vecs dēls

Strēlnieks – “autoritārais”

Autoritāte sniedz pilnvaras dod padomus, kuros ieklausīsies cilvēki, bet Strēlnieki ir meistari cilvēku ievirzīšanā uz pareizā ceļa. Strēlnieks cenšas būt par autoritāru personu, turklāt nevis varas dēļ, bet gan sabiedrības cieņas dēļ. Strēlniekam patīk, kad viņu ciena, un kad ar viņu konsultējas jebkādos jautājumos. Pats Strēlnieks cenšas vienmēr attīstīties un paplašināt savu redzesloku, lai iegūtu tiesības cilvēkus audzināt morāles un ētikas jomā. Strēlnieks mācās pie slaveniem guru, un uzņem informāciju no autoritāriem avotiem. Tāpēc izrādiet savu cieņu pret Strēlniekiem, pieņemot viņa domas un pārliecību.

Skorpions – “spēcīgs”

Ātrs, intensīvs, bezbailīgs, viņam neko nepatīk darīt pa pusei. Skorpions atdod sevi visu lietai, un attiecīgi viņa enerģiskās darbības izraisa apkārtējos spēcīgu reakciju. Skorpionam ir milzīgas dzīvības spēku rezerves, viņš var pēkšņi pamest to, uz ko vairākus gadus ir gājis, un aiziet pilnīgi uz citu pusi, tāpēc, ka tā liek viņa sirds. Viņš ir neatkarīgs no sabiedrības stereotipiem, viņam ir vienalga, ko par viņu runā pārējie, Skorpions ir par sevi pārliecināts un kaprīzs. Viņam gribas sekot. Skorpionam patīk radīt par sevi spēcīgu iespaidu apkārtējiem cilvēkiem, un cilvēka darbības viņš vērtē vai nu kā “spēcīgas” vai nu vispār nekādas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru