Dažādu Zodiaka zīmju vientulības iemesls

Katra sieviete vēlas izveidot ģimeni. Bet, atbrīvojoties no kārtējām attiecībām un paskatoties atpakaļ, mēs bieži jautājam: “Kas ar mani nav kārtībā? Kāpēc Annai un Ievai viss ir kārtībā, bet man jau tūlīt būs četrdesmit, un es joprojām esmu viena?”

Astrologi apgalvo, ka katrai Zodiaka zīmei var būt savs iemesls.

Auns

Auni bieži mēdz būt vieni, un tam iemesls ir viņu kaujinieciskais raksturs. Ar vīriešiem šīs sievietes sāk sacensties, aizmirstot par to, ka attiecības nav boksa rings. Ja jūs patiešām vēlaties atrast otro pusīti un izveidot ar to veselīgu ģimeni, tad pārstājiet izrādīt, kurš šeit ir galvenais.

Vērsis

Sievietes-Vērša attiecības ar izredzēto bieži vien bojā viņas veikalnieciskais gars. Daudzas šīs zīmes pārstāves preces aiz aprēķina. Nav jau nekas traks, ja paši vīrieši tam piekrīt. Bet Vēršiem apetīte pieaug, turklāt ģeometriskajā progresijā. Ja jūs tomēr vēlaties izveidot ģimeni, tad pārskatiet savu attieksmi par topošā vīra maciņa biezumu.

LASI VĒL: 100% rezultāts – kādā mēnesī meitene piedzimusi – tāds ir arī viņas raksturs!

Dvīņi

Dvīņu nepastāvīgums neļauj tiem iedzīt sevi stūrī. Laulības – tas viņiem ir kaut kas līdzīgs būrim. Viņu mainīgais raksturs pieprasa partneru maiņu. Viens un tas pats vīrs – tas taču ir nereāli garlaicīgi! Protams, neviens normāls vīrietis neko tādu nepacietīs, tāpēc Dvīņiem vajadzētu pārskatīt viesu vai virtuālās laulības variantu.

Vēzis

Vēžu attiecības ar vīriešiem grauj viņu tieksme uz matriarhātu. Jā, viņas ir labas mātes un saimnieces, bet viņas tik ļoti visu telpu aizpilda ar sevi, ka vīram nepaliek neviena brīva vietiņa. Ja viņš pēc dabas ir kautrīgs un pieticīgs, tad kopā ar Vēzi no viņa nepaliks ne vēsts. Tādai jaunkundzei vajadzētu meklēt vīru, kura raksturā jūtamas despotisma notis. Profilaksei, tā teikt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru