Modernāko zodiaka zīmju reitings

Trešā vieta – Zivis

“Sievietes sejas izteiksme ir daudz svarīgāka par apģērbu”, par šo noteikti ir pārliecinātas mistiskās un sapņainās Zivis. Nav brīnums, jo šīs izteiksmīgās, romantiskās un sievišķīgās personības spēj aizraut apkārtējo cilvēku skatienus, īsti pat nesekojot līdzi nekādām aktuālākajām modes tendencēm – viņām tāpat sanāk izskatīties labi.

Raksturīgās iezīmes

Jutekliskās, pacietīgās un mazliet mistiskās Zivis vienmēr spēj intuitīvi izjust mēru un nekad nemēdz būt vulgāras. Zivis, kā likums, skeptiski un ar neuzticību vēršas pret jaunākajām modes tendencēm, tādēļ parasti ir pēdējās, kas vispār pie tām pievēršas. Taču ir arī ļoti daudz šo zodiaka zīmju pārstāvju, kurām ļoti patīk sekot līdzi modes aktualitātēm, jo reizēm tās var lieliski izcelt viņu unikālo personību un paplašina viņu pievilcības robežas.

Kopumā maigās un kautrīgās Zivis ārkārtīgi mīl dabīgu skaistumu ar odziņu. Gan sievietes, gan vīrieši Zivis ciena izteiktu eleganci un oriģinalitāti. Turklāt viņi spēj gūt baudu no rūpīgi, kārtīgi un nesteidzīgi kopta ārējā izskata, tādēļ reti kad atteiksies no sevis palutināšanas kādā skaistumkopšanas vai SPA salonā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru