Modernāko zodiaka zīmju reitings

Ir zināms, ka zvaigžņu novietojums mūsu dzimšanas brīdī var ievērojami ietekmēt mūsu rakstura īpašības. Tieši uz šī principa pamata tiek balstīta mūsdienu astroloģija. Taču astrologi ir gājuši tālāk un apgalvo, ka zodiaka zīme spēj ietekmēt katra cilvēka stila izjūtu.

Jūs noteikti esat pamanījuši, ka ir sievietes, kas uzvelk humpalu krekliņu, dārgas, taču pavisam vienkāršas džinsu bikses, un gala rezultātā izskatās moderni un seksuāli. Un tad ir gluži pretējas sievietes, kuras izpēta visas aktuālākās modes tendences, krāsu salikumus un aksesuārus, bet gala rezultātā tik un tā izskatās tā, it kā kaut kas pietrūktu.

Astrologi uzskata, ka tas viss saistāms ar zodiaka zīmi. Lūk, četras vismodernākās zodiaka zīmes.

Pirmā vieta – Svari

“Mode mainās, bet stils – paliek”, tas ir ne tikai modes guru Koko Šaneles teiciens, bet arī vismodernākās zodiaka zīmes dzīves moto. Tieši Svari ir apveltīti ar “zelta vidusceļa” izjūtu modes jomā. Viņi ir šarma un elegances piemērs, un ne velti daudzi modes dizaineri un mākslinieki ir dzimuši tieši šajā zodiaka zīmē.

Raksturīgās iezīmes

Šie draudzīgie, graciozie un romantiskie cilvēki dievina skaistas lietas. Viņi izjūt ārkārtīgi lielu interesi pret dizaineru radīto mākslu. Viņu spēcīgā dabas tieksme un nepieciešamība sevi izrādīt vedina viņus uz modes lietām un aktualitātēm, jo viņi vēlas vienmēr izskatīties labāk par citiem. Svariem tas nesagādā nekādas problēmas, jo viņi zina mērus un izjūt stilu, tādēļ nekad neizskatīsies vulgāri pat krāšņā un spilgtā apģērbā.

Pats par sevi saprotams, ka modes pasaulē Svari jūtas kā zivs ūdenī. Svari spēj izskatīties skaisti un neatvairāmi pat visparastākajās drēbēs. Viņiem piemīt viens noslēpums – nēsāt drēbes ar augsti paceltu galvu un darīt to graciozi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru