Modernāko zodiaka zīmju reitings

Otrā vieta – Skorpions

“Īstu sievieti var uzreiz atpazīt pēc viņas nepakļaušanos modes standartiem,” šie vārdi precīzi atspoguļo šos modernos zodiaka zīmes pārstāvjus – ūdens zīmes Skorpionus.

Šīs modes dāmas nekad nebeidz pārsteigt apkārtējos ar savu izteiksmīgo un fantastisko ārējo izskatu. Un pareizi ir! Vai jūs esat kādreiz redzējuši pelēku un necilu sievieti – vampīru?

Raksturīgās iezīmes

Drošajiem, jutekliskajiem un provokatīvajiem Skorpioniem mode ir vēl viens veids, kā izrādīt apkārtējiem savu seksuālo pievilcību. Šīs sievietes vienmēr atrodas uz izaicinošas dāmas robežas, taču par vulgārām viņas noteikti nevarētu nosaukt. Skorpioni mīl un prot atrasties uzmanības centrā, bet šo dāmu ekscentriskie tērpi var aizraut ar skatieniem pat visizsmalcinātākos modes guru un ekspertus.

Šīs zodiaka zīmes pārstāves savas dzīves laikā spēj neskaitāmas reizes nomainīt stilu, taču viņu krāšņais tēls un ekscentriskā daba ar viņiem saglabājas vienmēr – lai arī kādās modes galējībās Skorpioni nedotos.

Kā likums – Skorpionu sievietes noteikti izvēlēsies ko tādu, kas nav citiem. Starp citu, Skorpionus ļoti bieži var sastapt humpalās vai tirgū, kur iespējams meklēt unikālas modes lietas. Akla sekošana modei nav viņu dzīves aicinājums, jo Skorpioni nemitīgi atrodas sava unikālā stila meklējumos, kas atspoguļos viņu temperamentu un ugunīgo dabu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru