Modernāko zodiaka zīmju reitings

Ceturtā vieta – Lauva

Šo zodiaka zīmju pārstāvju devīze ir šāda: “Modē ir tas, ko velku es!” Viņi paši uzstāda modes tendences un paši arī tās ievēro, izceļoties pūlī un liekot cilvēkiem uz ielas atskatīties. Lai arī cik dīvaini tas nešķistu, bet Lauvām piemīt dabas dots talants sevis pasniegšanā, tādēļ viņi spēj izskatīties grezni pat visparastākajā kreklā.

Raksturīgās iezīmes

Lauvas savam ārējam izskatam pievērš ārkārtīgi daudz uzmanību, jo viņiem pats galvenais ir sajūsmas saucieni un aplausi. Viņi ir dzimuši, lai pievērstu sev uzmanību, turklāt bez uzmanības viņi nespēj izdzīvot nu nekādi. Krāšņums, aristokrātija un augstā mode – tas, pēc kā visu dzīvi tiecas Lauvas, jo šie modes sekotāji savu karalisko kroni nēsā jau kopš pašas bērnības.

Šie neatkarīgie un lepnie zodiaka zīmes pārstāvji, kas ir ļoti egocentriski, nekad neskatās uz cenu zīmi, jo viņus saista unikalitāte, kvalitāte un zīmols. Un kādas vēl drēbes ir viņas majestātes cienīgas? Ļoti bieži sievietes Lauvas nespēj apstāties jaunu un ekstravagantu lietu iegādē, jo viņas nekad neekonomēs naudu, jo vēlas iegūt jaunus apģērbus ar patiešām labu kvalitāti.

Lauvas nebaidās pārsteigt apkārtējos, tādēļ viņi droši padodas eksperimentiem, spēlējot paši savu modes spēli.

Lauvu stils – eleganti vakartērpi un teātra drēbes, kur nav vieta naudas ekonomēšanai uz materiāliem un rotaslietām.

 

Vai atpazināt šajā rakstā arī sevi? Ja jūsu zodiaka zīme nav iekļuvusi šajā sarakstā, tas nebūt nenozīmē, ka jūsu modes izjūta ir slikta. Vienkārši šīm zodiaka zīmēm tā ir daudz izteiktāka.

Avots: www.esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru