Mazkaloriju aukstā zupa – okroška. Tiem, kuri mīl sevi un rūpējas par figūru

100 gramos ir 71.14 kcal Olbaltumvielas – 7.58 Tauki – 1.68 Ogļhidrāti – 6.71

LASI VĒL: 2 olas, 1 citrons, 200 ml kefīra: deserts, kurš nebojā figūru

Sastāvdaļas:

Vārīta vistas ola – 3 gab.
Lociņi – 30 grami.
Vārīta vistas krūtiņa – 2 gab. (300 – 350 grami).
Gurķi – 4 gab.
Redīsi – 100 grami.
Vārīti kartupeļi – 4 gab.
Dilles (zaļumi) – 30 grami.
Sāls – pēc garšas.
Sinepes – pēc garšas.

Kefīru uz pusēm ar minerālūdeni – 2 litri

Pagatavošana:
Olu dzeltenumus samaisiet ar sinepēm. Sasmalcinātus lociņus un zaļumus samaisiet ar sāli. Atlikušās sastāvdaļas sagrieziet kubiciņos, samaisiet, aplejiet ar kefīru un minerālūdeni, pievienojiet zaļumus un sinepes ar olu dzeltenumiem. Ļaujiet ēdienam nedaudz ievilkties.

LASI VĒL: Īstiem šašlika cienītājiem: 5 labākās marinādes receptes. Gaļa burtiski kūst uz mēles

Labu apetīti!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru