Īstiem šašlika cienītājiem: 5 labākās marinādes receptes. Gaļa burtiski kūst uz mēles

Pavasaris, tas ir laiks, kad ļaudis sāk aktīvi doties zaļumos. Tad praktiski visi tur, svaigā gaisā cep šašlikus. Tiem, kam patīk eksperimentēt kulinārijā, der apgūt dažas jaunas šašlika marinādes receptes.

LASI VĒL: Cepeškrāsnī pagatavots marinēts vistas gaļas šašliks ar kartupeļiem. Ļoti gardi!

Pareizi pagatavota marināde var pilnībā no jauna un savādāk parādīt gaļas garšu. Piedāvājam tev 5 jaunas receptes, kuras padarīs tevi par īstu profiņu šā ēdiena pagatavošanā.

Marināde „Sveiciens no Balkāniem”

2 kg. Gaļas. Gaļas marinēšanas laiks 3 stundas

Sastāvdaļas:

2 saldās sarkanās paprikas

120 – 150 gr. koriandra

650 gr. naturālā jogurta

Puse citrona (sula)

Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

Papriku labi apcept uz grila. Tad notīrīt to no sēklām un sagriezt strēmelēs. Sajaukt naturālo jogurtu ar citrona sulu, sāli, papriku un koriandru. Visu labi samaisīt.

Šķir nākošo lapu un uzzini vēl 4 lieliskas šašlika marinādes 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru