Lūk, kā atbrīvoties no kārpām,pigmentācijas plankumiem, dzimumzīmēm un papillomām!

685

Vairs nekādu ārstu un lāzeroperāciju!

Ļoti daudziem cilvēkiem ir nepatīkami izaugumi uz ādas. Īpaši jau nepatīkami šie izaugumi ir tad, ja tie atrodas uz sejas.

Lūk, kā mājas apstākļos ātri un nesāpīgi atbrīvoties no šiem izaugumiem!

LASI VĒL: 5 lietas, ko jūs nekad nedrīkstiet darīt ar krūtīm!

Kārpas

Ābolu etiķis

Ābolu etiķis plaši pazīstams ar savām pretiekaisuma īpašībām, kas palīdz cīnīties ar dažādiem vīrusiem (īpaši jau tiem vīrusiem, kas izraisa kārpu veidošanos). Pirms uzsāksiet šo procedūru, nomazgājiet kārpas skarto ādas daļu. Pamērcējiet vates tamponu ābolu etiķī, pielieciet to klāt kārpai un ar marles palīdzību nostipriniet to cieši pie ādas. Atstājiet saiti šādā veidā vismaz 24 stundas. Kad atkal mainīsiet apsēju, obligāti nomazgājiet kārpas skarto zonu.

Ķiploki

Vēl viens līdzeklis, kam piemīt spēcīgas pretiekaisuma un antibakteriālās īpašības. Uzspiediet ķiploku sulu uz kārpas un pa virsu uzlieciet plāksteri. Pēc šīs metodes pielietošanas, iesakām nomazgāt šo vietu, lai nerastos nepatīkams aromāts.

Izolācijas lente

Atliek vien ar izolācijas lenti nolīmēt kārpu, lai iegūtu pārsteidzošus rezultātus. Turiet kārpu aizlīmētu vismaz sešas dienas, nepieciešamības gadījumā pa šo laiku mainot izolācijas lenti. Pēc šīm sešām dienām kārpu izmērcējiet ūdenī un paberzējiet to ar pumeksu. Nākošajā rītā atkal aizlīmējiet kārpu ciet ar izolācijas lentes palīdzību. Šo procedūru nepieciešams atkārtot divus mēnešus pēc kārtas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru