5 lietas, ko jūs nekad nedrīkstiet darīt ar krūtīm!

Apskatot sievietes ķermeni, krūtis ir viena no delikātākajām daļām. Šīs lielās taukaudu daļas ražo pienu zīdainim, lai viņu pabarotu. Krūšu ādas elastīgums ir atkarīgs no olbaltuma, ko sauc par elastīnu.

Tāpēc krūtis ir ļoti jūtīgas un tām ir maza aizsardzība. Tās viegli var savainot. Lai aizsargātu šo zonu, piedāvājam apskatīt dažas lietas, ko jūs nekad nedrīkstiet darīt ar krūtīm.

  1. Nēsāt krūšturi, kurš ir par mazu

Pēc novērojumiem, tikai viena sieviete no četrām nēsā pareiza izmēra krūšturi. Lielākajā gadījumā tas tiek valkāts vai nu vienu, vai pat divus izmērus par mazu. Daudzas sievietes jūt, ka mazāks krūšturis labāk satur krūts formu. Dažām tas palielina apjomu, kura parasti nav. Tajā pat laikā, kad viņas nodarbojas ar savu vizuālā izskata uzlabošanu un liekas sev seksuālas, viņas var arī nodarīt ļaunumu savām krūtīm. Eksperti apgalvo, ja nēsā pārāk mazu krūšturi, tas var veicināt audu iekaisumu. Tas var radīt lielu diskomfortu.

Jaunie pētījumi parāda, ka pārāk pieguļoša apakšveļa var veicināt vēža attīstīšanos. Asins pieplūduma ierobežošana šajā vietā var veicināt rētaudu veidošanos. Šāda āda ir daudz vairāk pakļauta tam, ka var attīstīties vēža šūnas. Arī limfas šķidrums notek no krūtīm uz leju padušu rajonā. Pārāk ciets krūšturis var ierobežot šī dzīvībai svarīgā šķidruma tecēšanu, kas var izraisīt toksīnu uzkrāšanos krūtīs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru